Ölüm hızlı davrandı!

Anadolu rock'ın güçlü sesi Haluk Levent'i yıkan gecikme... Konser vermek için İzmir'in Buca İlçesi'ne giden Levent, sahneye çıkmadan önce arayan gençlerin, 'Arkadaşımız Mustafa Şimşek lösemi hastası ve sizin büyük hayranınız. Moral vermek için hastanede ziyaret eder misiniz?' ricasını kırmadı. Ünlü şarkıcı, konser sonrasında Mustafa'yı ziyaret edeceğine söz verdi. Ancak hastaneye gidince 25 yaşındaki gencin ölüm haberini alan Levent, kahroldu.
'YAPACAĞINIZI ERTELEMEYİN'
Duygularını twitter'da dile getiren şarkıcı şu ifadeleri kullandı: ... Ve Mustafa Şimşek dün gece vefat etmiş. Yalnız tek bir şeye sığdırabilirim bu yaşadığımı. Annenizi, sevdiğinizi, arkadaşınızı mutlu etmek için lanet olası zaman kavramını hayatınızdan çıkarıp atın. Hemen şimdi sarılın sevdiklerinize... Mustafa Şimşek'in vefatının kendisini derinden üzdüğünü söyleyen Levent, 'Çok suçluluk hissediyorum. Beni yoran, yıkan, üzen bir şey oldu bu ölüm. Bir şey yapacaksanız kesinlikle ertelemeyin' mesajı verdi. Şimşek, Afyon Dazkırı'da dün toprağa verildi.
Halası: Bunu beklemiyorduk
Mustafa Şimşek’in halası Müge Demir yaşadıklarını şöyle anlattı: Tam iyileşiyor derken beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrıldı. Haluk Levent’'n geleceğini bildiği için de son gün neşeliymiş. Ama bir anda kalbi durdu...
 Üniversite öğrencisi olan Şimşek’e görüşme sözü veren ünlü şarkıcı, ziyareti ertelediği için büyük pişmanlık yaşadığını söyledi: “Beni arkadaşları çağırmıştı, ‘Bugün çok yoğunum, yanımda gitarım da yok, yarın gitarımı alıp geleceğim’ dedim. O gün Karşıyaka’da kalmıştım. Ertesi gün gitarımı alıp İzmir 9 Eylül Hastanesi’ne gittiğimde ‘Mustafa’yı kaybettik’ dediler. Bu ölüm beni yıktı. Şu an suçluluk hissediyorum. Bir şey yapacaksanız, kesinlikle ertelemeyin. Annenizi, sevdiğinizi, arkadaşınızı mutlu etmek için lanet olası zaman kavramını hayatınızdan çıkarıp atın. Hemen şimdi sarılın sevdiklerinize.”

Olcay Ünal SERT / Akşam Gazetesi
Editör: TE Bilisim