Tuba Kalçık aylarca uyutulan ve tedavi gören Mehmet Ali Erbil ile görüştü. Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim... İşte Mehmet Ali Erbil'in Günaydın'a özel yaptığı açıklamalar...

Banyoda düştükten sonra hastaneye kaldırılan ve dört ay uyutularak hayatta tutulan ünlü şovmen, yaşadıklarını büyük bir samimiyetle anlattı.


Uyandığında dili dışında hiçbir yerini kıpırdatamadığını söyleyen Erbil, "O günlerde Allah'a 'Bir tek bana sol elimi bahşet, hiç olmazsa hayatım biraz kolaylaşsın' diye dua ettim ve gerçekten de sol elimi oynatmaya başladım sonrasında" diye konuştu. Duanın gücüne çok inandığını söyleyen Erbil, "Beni, sevenlerimin duaları ayağa kaldırdı" dedi. Kendisini hayata izleyicilerinin 'Mehmet Ali Bey' seslerinin döndürdüğünü söyleyen ünlü şovmen, başlarda hiç iyileşemeyeceğini düşündüğünü, doktor kardeşine 'Eğer böyle yaşayacaksam benim fişimi çek' dediğini sözlerine ekledi. Mehmet Ali Erbil, yeni yeni yürüyüşlere başladığını belirterek fizik tedavinin devam ettiğini belirtti.

Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan İnstagram hesabından yaptığı açıklama da "Yarın Allahın izniyle sizlerleyim" yazdı.

Erbil paylaştığı postta "Belki bir dua, çokça dua, kalpten edilmiş dua, herşeyi değiştirir bilemezsin" notunu düştü.

(Kaynaklar: Sabah, Instagram)

Editör: TE Bilisim