Usta modacı Nur Yerlitaş'ın bugün 14.30 da evinde vefatı sanatçı dostlarını üzdü. Yerlitaş, yarın kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Nur Yerlitaş'ın vefatı sanat dünyasının ünlü isimlerini derinden sarstı. Seda Sayan, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Mehmet Yüzüak, Uğurkan Erez, Hakan Akkaya, Sevim Emre, İzzet Yıldızhan, Hülya Süer, Nazan Şoray gibi çok sayıda ünlü isim modacı Nur Yerlitaş ile fotoğaf ve videolarını paylaşarak taziyede bulundular.

Seda Sayan

"Yıllarım dostum sırdaşım yol arkadaşım uğur böceğim akıl hocam kılavuzum ismin gibi Nur lar içinde uyu inşallah NUR YERLİTAŞ"

Ajda Pekkan

"Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda Dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın Sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostlugunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu"

Bülent Ersoy

ÖNCE DOSTUM, SONRA MODACIM, CANIM NUR'um... NİYE ACELE ETTİN BUKADAR DAHA SIRADA BEN VARDIM BE ARKADAŞIM... SAN'ATINDA ORDİNARYUS PROFESÖR SEVİYESİNDEKİ BİLGİ BİRİKİMİN İLE MÜCEHHEZ SHOW DÜNYASININ YARATICI BİR MARKASIYDIN SEN... VEEE.. BEN 35 SENEDİR SENİNLE HEP İFTİHAR ETTİM USTALIĞINDAN ÖTÜRÜ SENİNLE NUR'um... ŞİMDİ GÖZLERİMDE SİCİM GİBİ DAMLA DAMLA AKAN GÖZ YAŞLARIMLA BİR HİCAZ ŞARKIYLA UĞURLUYORUM SENİ ARKADAŞIM... "KAPILDIM GİDİYORUM BAHTIMIN RÜZGÂRINA, EY UFUKLAR DİYORUM YOLCULUK VAR YARINA" RUHUN ŞÂD, MEKÂNIN CENNET OLSUN. NURLAR İÇERİSİNDE UYU YERİNDE İNŞAALLAH GÜZEL GÖZLÜM... OYAYADA SELÂMIMI SÖYLE YAKINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE BİRTANECİĞİM.

SEVİM EMRE

Benim canım Arkadaşım Dostum Meleğim iki gün önce seni aradım ulaşamadım içime bir gariplik çökmüştü benanı aradım iyi olacak inşallah dedi .. ama ben çok huzursuzdum Tekrar tekrar aradım sesini duyamadım telefonunu açan yoktu ..daha bir hafta önce konuşmuştuk bana dua et dedin hep dualarımdaydın ta başından beri ah benim canım nurum yazamıyorum göz yaşlarım sel oldu... adın gibi nurlarda uyu canım ...mekanın cennet olsun tüm sevenlerine sabırlar diliyorum ..”Severek ayrılalım” en sevdiğin şarkıydı seni hiç unutmayacağız ...severek ayrılıyoruz Birtanem pamuk kalplim melekler yoldaşın olsun.

Mehmet Yüzak

Can parçalarımdan birini kaybettim İyi ki avuçlarının içini öpmüşüm @nuryerlitas farkında olmadan seninle helalleş mişim Mekanın cennet olsun

Editör: TE Bilisim