Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Fox TV'de her pazar akşamı yayınlanan ekranların fenomen dizisi 'O Hayat Benim'in oyuncuları Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Ceyda Ateş, Sinan Albayrak, Selen Görgüzel ve yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün Ataşehir Palladium AVM'de hayranlarıyla buluştu.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen imza günü ve söyleşinin tüm geliri dizinin yapımcısı Pastel Film tarafından Omurilik Felçlileri Derneği ve Down Sendromu Derneği'ne bağışlandı.

Dizinin bütün oyuncuların ilk kez bir araya geldiği imza günü ve söyleşide ünlü isimler fotoğraflarını imzalayıp hayranlarının sorularını yanıtladı.

Türkiye Omurilik Felclileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve Down Sendromu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akgül sanatçılara, Palladium AVM Müdürü Ayşen Yerşen'e, organizatör Banu Noyan'a ve Pastel Film Yöneticisi Efe İrvül'e teşekkür plaketi takdim etti.

O Hayat Benim dizisinin yönetmeni Hamdi Alkan, "Bugün omurilik felçlileri ve down sendromlular için bir araya geldik. İlk kez bir dizi ekip olarak böyle bir projeye destek veriyor. Umarım devamı gelir. Bireysel desteklerin yanı sıra ekip olarak destek vermek çok önemli" diyerek dizi yapımcılarına çağrıda bulundu.

Yoğun ilgi karşısında izdihamın yaşandığı organizasyonda O Hayat Benim oyuncuları sevenleriyle tek tek ilgilendi.
Dizide iki sevgiliyi canlandıran ve özel hayatlarında da birliktelik yaşayan Keremcem ve Ezgi Asaroğlu, evlilikle ilgili sorular karşısında terledi.

Evlilik kararı almadıklarını söyleyen Ezgi Asaroğlu, "Ben anı yaşama taraftarıyım. Hiçbir zaman evlilik gibi bir hayalim olmadı" diye konuştu.

İmza gününde down sendromlu bir bebeği kıcağına alan Ceren Moray, "Çocukları çok seviyorum. Anne olmayı da isterim ama önce kendimi büyütmem lazım" dedi.

Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan, "Sizi sette en çok hangi oyuncu üzüyor" sorusuna "Çalışırken tartıştığımız, seslerimizin yükseldiği anlar oluyor ama bu işin doğasında var. Ben onlardan yaşça büyük olduğum için ne yaşarsak günün sonunda tatlıya bağlıyoruz. Zaten her hafta 140 dakika yetiştirmeye çalıştığımız için tartışmaya vaktimiz bile kalmıyor" dedi.
Sinan Albayrak, "Sette kimler birbirleriyle çok iyi anlaşıyor" sorusuna "Erkekler birbirleriyle çok iyi anlaşıyor. Zaten kadınların çok olduğu yerde anlaşma imkanı olmaz" dedi.

Dizinin başrol oyuncularından Ceren Moray bu sözler üzerine, "Hepimiz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz, aksi halde 3 sezon devam edemezdik" yanıtını verdi.
Editör: TE Bilisim