Bir dönemin 'Bayan Bacak' lakaplı ses ve sinema sanatçısı Serpil Örümcer'in yardımına iş insanı Erdoğan Uludağ koştu.

67 yaşında ki sanatçı Korona günlerinde sıkıntılı günler yaşadığını belirterek sanat dünyasının vefasız olduğunu söyledi. 

Serpil Örümcer "İş adamı Erdoğan Uludağ'ın asistanı aradı, sağolsunlar durumumla ilgilendiler. Allah razı olsun, kiramı ödeyemiyordum sıkıntıdan kurtardılar beni, birikmiş faturalarımı ödedim. Gıda yardımı da yaptılar. Onlar yetişmeselerdi mahvolmuştum. Kiramı ödeyemeseydim evden çıkarırlardı beni." dedi.
Yardımsever iş adamı Erdoğan Uludağ, 70'li yılların ses ve sinema sanatçısı  Serpil Örümcer'in yardımına koştu.

BELEDİYEDEN KİRA YARDIMI DA KESİLMİŞ!..

Kira yardımının daha önce Akparti'li Küçükçekmece Belediyesi tarafından ödendiğini söyleyen Serpil Örümcer, CHP'nin seçimi kazanmasından itibaren kira yardımının da kesildiğini söyledi.
Serpil Örümcer 60'lı yılların sonunda Milliyet Gazetesi karikatüristi Bedri Korman'ın taktığı "Bayan Bacak" ismiyle ünlenmişti.

SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYOR


Sanatçı Berkant'tan olan kızı Fulya'nın psikolojik sağlık sorunları olduğunu belirten Örümcer, torunları Berkant ve Onur'un öğrenci olduğunu belirterek hepsi ile kendisinin ilgilendiğini söyledi. Gizli şeker ve tansiyon rahatsızlığı olduğunu da belirten Örümcer, Korona günlerinde 67 yaşında olduğu için pazarda çalışamadığını belirtti. Örümcer, "Bu yaştan sonra işte vermezler. Gençler çalışmıyor. Ben pazarda birşeyler satıp geçinmeye çalışıyordum, şimdi o da yok.." dedi.
"Samanyolu" şarkısı ile 'Bay Samanyolu' olarak müzik tarihine geçen Berkant ile bir yıl evli kalan Serpil Örümcer, sonra ki evliliklerini büyük hata olarak görüyor. Berkant ve Serpil Örümcer fotoğrafta mutlu günlerinde görülüyor.

BERKANT GURMELİĞE MERAKLI..
Torunları Berkant ve Onur'un sınavlara hazırlandığını söyleyen Serpil Örümcer; "Allah elden ayaktan düşürmesin, onları ben büyüttüm. Berkant çok güzel yiyecekler yapar. Gurmeliğe meraklı, gurme olmak istiyor.." dedi.

SANAT DÜNYASI VEFALI DEĞİL!.. BİR ABLAMIZ VAR DEYİP DÜŞÜNEBİLİRLERDİ...
Sanat dünyasının toplanıp kendisi için özel bir gece tertip edebileceğini söyleyen Serpil Örümer, sanat dünyası vefasız mı sorusuna; "Kötülemek istemiyom, pek vafalı değiller, ben onlardan vefa beklemiyorum. Ben onlardan para da beklemiyorum ama 'bir Ablamız var' deyip düşünebilirlerdi, bende emek verdim yıllarca bu sektöre. Bir gece tertip edebilirlerdi en azından. Bir zamanlar bende başka insanlara yardım ettim. Durumum iyiydi, davetiyelerini sattım, yardımlarına koştum. Malesef düşenin dostu olmuyor. Ben onların yerinde olsaydım yardım yapardım..." dedi.

ŞENER ŞEN'LE TURNEDE...
80'li yıllarda Şener Şen, Bedia Akartürk ve Yıldıray Çınar ile birlikte Londra turnesine çıktıklarını söyleyen Serpil Örümcer yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak gazeteci Olcay Ünal Sert'e samimi açıklamalar yaptı. İş insanı Erdoğan Uludağ'ın yardımına koştuğunu belirten Örümcer'in Sezen Aksu ile olan anısı dikkat çekti.

"SEZEN'i ARABAMLA ŞAN TİYATROSU'NA BIRAKTIM.."
Şöhretli günlerinden bir anısını da paylaşan Serpil Örümcer "Çok eskiden Sezen Aksu'nun arabası yoktu, Şan Tiyatrosu'nda provası vardı, ben arabamla geçiyordum, onu görünce sordum 'nereye gidiyorsun Sezen?' dedim, 'Şan'a provaya gidiyorum' dedi, 'ben Taksim'e doğru gidiyorum gel seni bırakayım' dedim ve arabama aldım bıraktım." dedi.

Serpil Örümcer Fitaş Sineması'nda verdiği konserde görülüyor.

"EN DELİKANLI AHU TUĞBA.. SEZEN'İN ALDIĞI PARALAR HELAL OLSUN.. AJDA'YI DA ÇOK TAKTİR EDİYORUM."
Sanat dünyasında ki kişilerin işleri gereği çok yoğun kişiler olduğunu belirten Serpil Örümcer, Ajda Pekkan'ın yıllarca zirvede olmasının büyük başarı olduğunu ve taktir edilmesi gerektiğini söylerken, Sezen Aksu ve Selda Bağcan'ın da çok büyük sesler olduğunu söyledi. Kimseye kırgın olmadığını belirten Serpil Örümcer Ahu Tuğba'nın her yıl bayramda Kurban kesince etini kendisine göndererek telefonla halini hatrını sorduğunu söyledi. Tuğba için "Sanat dünyasında gelmiş geçmiş en delikanlı kişidir o." diyen Örümcer; "Ben Sezen'i de çok severim, dünya iyisi biridir, kendisini müziğe adadı, aldığı paralar helal olsun... Ajda da öyle, çok taktir ediyorum yıllardır zirvede. Selda Bağcan zaten halk sanatçısı onu da çok severim." dedi.

"HATALARIMIN CEZASINI ÇEKİYORUM"
Yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak "Hatalarımın cezasını çekiyorum. Ben çok büyük hatalar yaptım. Geriye dönüşte yok artık. Geçmişte arabam vardı, kaç tane dairem vardı. Ayaklarımı uzatıp kiralarımla geçinirdim ama insanın başına herşey gelebiliyor.. Kim bilebilirdi Korona diye bir salgın olacak insanlar evlere tıkılacak diye... Allah'tan bu sıkıntılı anımda iş adamı Erdoğan Uludağ çıktı karşıma, minnetarım ona ve ekibine, Allah razı olsun." dedi.
Editör: TE Bilisim