Geçtiğimiz yıl Yalıkavak’taki beach partileriyle çok konuşulan "Bodrum’un Eğlence Treni”, Tren Beach Yalıkavak2018 yaz sezonunu açtı. 

Bodrum’un gözde mekanı haline gelen Tren Beach Yalıkavak bu yaz da dopdolu programıyla eğlencenin tek adresi olacak.

Eğlencenin tadına varmak isteyenlerin tercih ettiği Tren Beach Yalıkavak; denizi, dünya mutfaklarından lezzetler sunduğu yenilenen menüsü ve “Happy Hour” alanı ile gün boyunca eğlencenin temposunu yüksek tutacak. Saat 20:00’a kadar eğlencenin süreceği Happy Hour’lar bayram tatilinden itibaren ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanırken, Tren’de bu yaz miksologlar tarafından özel olarak hazırlanan taze kokteyller hem kumsalın hem de happy hourların vazgeçilmezi olacak.

Yaz boyunca her gün birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak Tren Beach Yalıkavak'ın sahibi Mikail Dede iken, işletmeciliğini ise bu yıl Mahmut Dalyaprak ve Hacer Töreüstleniyor.

Bayram, Tren Beach Yalıkavak’ta kutlanacak…

Bodrum’un Eğlence Treni Tren Beach Yalıkavak, Happy Hour programıyla bayram tatiline damgasını vuracak. Bayramın ilk günü son zamanların en popüler DJ’lerindenKerimcan Durmazyer alırken, bayramın üçüncü gününde sevilen şarkılarıyla Berkay, müzik ve sınırsız eğlence ile misafirleri çoşturacak.

Editör: TE Bilisim