AKDEV (Atatürk Kültür Dayanışma Eğitim Vakfı) Başkanı Gül Karyaldız’ın ev sahipliğini yaptığı anneler günü yemeğinde Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan kimsesiz çocuklarla bir araya gelen cemiyet hayatının önde gelen isimleri, çocuklar için bir ömür sürecek mutlu anların temellerini attı.

Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Yapımcı Esin Yağmurdereli, Seta Balcı, İranlı holding patronu Şehnaz Zülfikar, emlak sektörü duayenlerinden Sibel Teber, uluslararası modacı Gülafer Ataş, oyuncu ve sunucu Özlem Dinçer, ”Elde Var Hayat” dizisinden tanıdığımız Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimlerin katıldığı organizasyonda Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 6 çocuğun bakımı üstlenildi.
Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan küçük Recep Tayyip’in Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe ile kucaklaşması ise bu anlamlı günde davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Çocukların geleceğine yönelik önemli temellerin atıldığı bu mutlu günde AKDEV Başkanı Gül Karyaldız tüm davet katılımcılarına ve Vakıf üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Recep Tayyip, Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin elini öptü...

AKDEV tarafından düzenlenen bu anlamlı günde örnek aile yapısını temsil eden “Elde Var Hayat” dizisi ile Esin Yağmurdereli’ye “Yılın En İyi Aile Dizisi” ödülü verildi.


Ülkü Adatepe, Anneler Günü'nde Kimsesiz Çocuklar'ı unutmadı.
Editör: TE Bilisim