Ölüm haberini Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı DJ Hakan Kakız Instagram hesabından duyurdu.Caner Çalışır, son olarak Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı. Çalışır'ın ardından Seda Sayan, Özgür Aras, Kerimcan Durmaz, İrem Derici, Demet Akalın gibi ünlü isimler sosyal medyadan duygu dolu paylaşımlar yaptılar.

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olarak bilinen ve çektiği videolarla sosyal medyada tanınan ünlü fenomen Caner Çalışır 31 yaşında hayatını kaybetti. Magazin gündemine son dakika olarak düşen ölüm haberi sonrası Caner Çalışır hayranları büyük üzüntü yaşadı. Geçmişte oyunculukta yapan fenomen Caner Çalışır'ın ölüm haberini alan dostları başsağlığı mesajları yayınladı. Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi olan Caner Çalışır'ın ölüm haberi sonrası Caner Çalışır neden vefat etti?, Caner Çalışır'ın ölüm nedeni ne? soruları sorulmaya başlandı... Kerimcan Durmaz'ın arkadaşı olarak bilinen Caner Çalışır'ın yakınları ve takipçileri ölüm haberi sonrasında büyük üzüntü yaşarken İrem Derici de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "kalbim sızlıyor" ifadelerinin kullandı.

Ünlülerin marka danışmanı Özgür Aras, Caner Çalışır'ın ardından sosyal medya hesabından duygusal bir yazı paylaştı:
Kanal D’de Seda Sayan ‘Sabahların Sultanı’nını yaparken program asistanımızdı Caner Çalışır. Kulis kapısının önünde Seda Sayan’ı hayranlıkla izlerken bulurdum onu hep. Çok saygılı ve sevgi doluydu.
Sosyal medya da fenomen oldu! O’nu bu tanınırlık hiç değiştirmedi o hep aynı saygılı ve sevgi dolu Caner kaldı.

Editör: TE Bilisim