Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü kanun sanatçısı Coşkun Erdem’in İsviçre'nin Zürih kentinde beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.

78 yaşındaki ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem’in, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR!
Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan sanat camiasını üzecek bir haber geldi. Coşkun Erdem’in, İsviçre’de ölümle pençeleştiğini Instagram adresinden yazan Akay, “Ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdi. University Hospital Zurich Hastanesi'ne kaldırılan sanatçımızın beyninde pıhtı atması olduğu ve müdahale ile pıhtının temizlendiğini öğrendim. Şu an yoğun bakımda yatan sanatçımız ölümle pençeleşiyor! Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” notunu düştü.

Münir Nurettin Selçuk’tan Safiye Ayla’ya ve Müzeyyen Senar’dan Zeki Müren’e kadar çok sayıda efsane sanatçıya sahnede eşlik eden Coşkun Erdem, “Kader böyle imiş ne söylesem boş” isimli eser başta olmak üzere, dillerden düşmeyen çok sayıda besteye de imza attı.
Editör: TE Bilisim