İstanbul Maltepe Üniversitesi, 2012 akademik döneminde, üniversitelerarası yılın ilk Bahar Şenliği’ne imza atıyor. Şenlik kapsamında, ilk olarak dün akşam Volkan Konak sahne aldı. 8000 kişilik kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük amfisini içinde barındıran Marmara Eğitim Köyü konuklarına müzik şöleni yaşattı.

Volkan Konak’a konser öncesi, yaklaşan “Anneler Günü” sorulunca ünlü sanatçı duygusal anlar yaşadı…

12 Mayıs’a kadar sürecek bahar şenliğinde, kültür sanat faaliyetleriyle, eğlence bir arada olacak. İstanbul Maltepe Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülteler ile öğrenci kulüplerinin her biri çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek. Volkan Konak konseriyle başlayan şenlikte, Konak, konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti.

Ünlü sanatçı “Master yaptım, doktoramı da dondurdum hala devam edebilirim, akademik kariyerime sizlerle aynı alanda devam etmek istiyorum, herhalde sinema televizyon üzerine doktora yapacağım” dedi
Basın mensuplarının yaklaşan “Anneler Günü” ile ilgili mesaj istemesi üzerine, Volkan Konak “Biliyorsunuz ki annem felç geçirdi ve şu an hala rahatsızlığı devam ediyor, ama hiç önemli değil iki gözü bana baksın yeter” diyerek duygusal anlar yaşadı.

Bu keyifli sohbetin ardından sahne alan ünlü sanatçı kendisini izlemeye gelen öğrencilere “Zeki, cesur, çalışkan insan proje üretir ve başarılı olur, kendinize güvenin ve kendinizi önemseyin, ben hayat boyu böyle yaptım” dedi ve Maltepe Üniversitesi Açık Hava Tiyatro’sunda binlerce kişiye tam bir müzik şöleni yaşattı.
İstanbul Maltepe Üniversitesi, iki hafta boyunca, konserden yarışmalara, sinemadan tiyatroya, sergiden söyleşiye, animasyondan el sanatlarına, tenis turnuvasından, satranç turnuvasına, şiir dinletisinden konferans, panel ve kitap fuarına kadar 100 ayrı kültürel, sanatsal ve sportif etkinliğe ev sahipliği yapacak.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Kültür ve Bahar Şenliği’nde, 4 Mayıs Cuma günü Sıla, 9 Mayıs Çarşamba günü de Murat Boz sahne alacak. MUHARREM ERDEMİR
Editör: TE Bilisim