Köklü bir geçmişin tohumlarından filizlenen genç ve dinamik marka Noura'nın mücevherleri Radisson Blu Pera Otel'de şık bir lansmanla tanıtıldı. Noura’nın bu özel davetinde  davette mücevherlerin satışından elde edilen gelirin bir bölümü prematüre bebeklerin ameliyat masrafları için kullanılacak.
 
Otelin sahibi Nilgün Dilek'in ev sahipliğinde, Yasemin Çetinkaya'nın koordinasyonu ile düzenlenen davette misafirler Hamdi Restoran'ın lezzetli yemeklerini Haliç manzarası eşliğinde tattılar. Sitare Akdilek, Emek Saran, Seval Bahçıvan, Merih Turan, Ayşe Cevahir Ersoy, Zafer Kozanoğlu, Zeynep Germen ve Dilek Birgen gibi seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı lansmanda, koleksiyon büyük ilgi gördü.
 
Işık anlamına gelen Noura Mücevherat'ın 2016 yazına özel hazırlamış olduğu koleksiyonu dikkatle inceleyen misafirler mücevherlere tam not verdi. Altın, pırlanta ve değerli renkli taşların kullanıldığı bu yaz koleksiyonunda özellikle ceyd, sitrin ve ametistli parçalar öne çıktı.
Kapalıçarşı'nın en kıymetli ustaları tarafından özenle işlenen mücevherler Nuruosmaniye'deki showroomunun yanı sıra Beymen mağazalarında da satışta..
 
Editör: TE Bilisim