25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi “Deli Gönül”, Pazartesi akşamı beşinci bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi.

Genç kızların yeni gözdesi Volkan Akçaalan Kerem rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Deli Gönül, TOTAL hedef kitlede 3,87 reyting ve 13,36 share, AB hedef kitlede 4,38 reyting ve 15,62 share, ABC1 hedef kitlede 4,09 reyting ve 14,39 share alarak tüm listelerde birinci sırada yer aldı.

Volkan Akçaalan herkesi ağlattı!

Deli Gönül dizisinin öğrencilerinden Kerem'i canlandıran Volkan Akçaalan, dram dolu sahneleriyle izleyicinin beğenisini kazandı.

Yetimhanede büyüyen Kerem'in (Volkan Akçaalan) bursla okuduğu okulda yıllardır görmediği annesi görevli olarak işe başlayınca olanlar oldu. Rolü gereği yalnız büyümenin vermiş olduğu üzüntüyle annesine öfke saçan Kerem, gözyaşı dolu kavuşma sahnesiyle herkesi ağlattı.

Kerem ile annesinin yaşadığı dram izleyicileri derinden etkilerken, Volkan Akçaalan duygu dolu sahnelerle ilgili duygularını "Duygusal sahnelerin yer aldığı bir bölümdü. Oyunculuğumla konuşulmak çok güzel." sözleriyle dile getirdi.

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, Fatmanur ve Kadir’in büyük bir patlamayla savrulan aşkını konu alan dizinin altıncı bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

Deli Gönül, 7 Ağustos Pazartesi 20.00’de FOX’ta!

Editör: TE Bilisim