Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki  “Göç Zamanı” ikinci bölümüyle izleyici ile buluşacak.
Yapımcılığını
Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği dizi,   törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini  konu alıyor.

Talat Bulut & Bertan Asllani 'Göç Zamanı' dizisinde.


 
Cennet ve kızları için yeni bir hayat başlıyor.
 
2. bölümün konusu:
Cennet öz oğlu Yemin’in namlusunun ucundadır. Yemin Cennet’in canına kastedecek kadar karartmıştır gözünü, ya onu ve kızlarını alıp memlekete götürecek ya da namusunu temizleyecektir. Yılmaz, Cennet’i kurtarmak isterken yaralanır. Cennet’in ana yüreği ise Yemin’i polise teslim etmeye elvermez, canını da almaya çalışsa öz evladıdır Yemin. Yılmaz ve Artem’in yardımlarıyla Cennet ile kızları için yeni bir hayatın kapıları aralanır. Yılmaz onları evinde misafir eder ancak Yemin’den kurtulmaları o kadar da kolay değildir. Babasının ölüm haberini alan ve iyice bilenen Yemin adım adım peşlerindedir. Cennet ve kızları da Cemal’in ölüm haberiyle sarsılır. Zümrüt’ün okuma hayali ailesinin felaketi olmuştur, pişmanlık ve suçluluk içinde kavrulan Zümrüt için yolun sonu görünmüştür artık. Zümrüt annesini ve kardeşlerini kurtarmak uğruna hayalinden vazgeçip Yemin’e teslim olacaktır.
 
 
Künye
 
YAPIM :  Limon Film / Hayri Aslan
YÖNETMEN: Veli Çelik
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Dimo Popov
OYUNCULAR:  Vahide Perçin  (Cennet), Talat Bulut (Yılmaz),  Tilbe Saran (Hanım), Engin Benli (Artem), Cansu Tosun (Zümrüt),  Arzu Gamze Kılınç (Sevgi),  Elif Ceren Balıkçı (Kiraz),  Gürkan Günal (Yemin), Bertan Asllani (Demir),  Romi Vasiliadis (Leyla), Nurana Bagieva (Hande), Şüküri Çavuşay (Zafer), Cenk Acarlar (Yasin), Yıldırım Bayazıt (Sabri), Çağatay Çetinkaya (Veysel), Arel – İsra Talikacı (Güneş), Mehmet Çepiç (Ahmet), Fırat Tokman (Erkan), Tolga Akman (Cüneyt),  Ali Erkazan (Cemal) ve Burak Tamdoğan (Bilal)
                                           
 
Yayın Günü: 6 Şubat Cumartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm- 2. blm
Editör: TE Bilisim