‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen ondördüncü bölümü heyecan dolu sahneleriyle seyirciyi yine ekrana kilitledi. ‘Kuruluş Osman’ın 14’üncü bölümü tüm reyting kategorilerinden birinci sırada yer aldı, en yakın rakibine iki kat fark attı.

Burak Özçivit, 'Kuruluş Osman' adlı dizide Osman Bey'i canlandırıyor.

Osman Bey’in Sofia ve Kongar’ı ele geçirip Moğolların ve Rumların planlarını boşa çıkardığı bölümde, Zöhre’nin ihaneti sonucu Gündüz Bey, Moğollar tarafından yakalandı. Dündar Bey’in Moğollara karşı oynadığı oyunu açıklaması obada tepkilere neden olurken, dizinin finali Osman Bey Dündar’a karşı nasıl hamle yapacak ve Osman Bey, ağabeyini kurtarabilecek mi sorularını gündeme getirdi.

#TürkOlmak etiketiyle sosyal medyada büyük ilgi görerek yoğun gündeme rağmen trend listesinde gece boyu Türkiye’de ikinci, dünyada ise beşinci sırada yer alan ‘Kuruluş Osman’ın 14’üncü bölümü, reytinglerde de açık ara zirvedeydi.

Tüm Kişiler’de %14,94 izlenme oranı ve %32,38 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de %11,20 izlenme oranı ve %26,42 izlenme payı, 20+ABC1’de %15,54 izlenme oranı ve %32,39 izlenme payı alarak üç kategoride de birinci oldu.

Osman Bey, Dündar Bey’den nasıl hesap soracak? Balgay tarafından tutsak edilen Gündüz Bey’in akıbeti ne olacak? Bala Hatun iyileşebilecek mi? Samsa Çavuş ve Osman Bey yeniden buluşması dengeleri nasıl değiştirecek? Sofia ve Kongar’ı ele geçiren Osman Bey, Balgay’a karşı nasıl oyun kuracak?

Bu soruların yanıtı ‘Kuruluş Osman’ın 15’inci bölümünde ATV ekranında ortaya çıkacak.
15. bölüm fragman
Editör: TE Bilisim