İkinci bölümüyle ekrana gelen dizi TNS ölçüm analizlerine göre AB hedef kitlesinde ilk sıraya yerleşti.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yönetmenliğini Ali Bilgin’in senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun üstlendiği dizi Medcezir, önceki akşam yayınlanan ikinci bölümüyle zirveye yerleşerek geceye damgasını vurdu.

Yayınlandığı ilk bölümüyle izleyenlerin gönlüne taht kuran Medcezir, yeni bölüm yayına girmeden saatler öncesinden sosyal medyayı da salladı. Twitter’da #medcezir tagi uzun süre TT listesinde kaldı. Heyecanın doruğa tırmandığı ikinci bölümde Yaman ve Mira’nın ilk yakınlaşmaya başladığı sahneler ekrana geldiğinde dizinin hayranları #yamanilemira hastagini kullanarak yine TT oldu.

Dizinin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya dizinin hayranlarına twitter sayfasından teşekkür etti. Serenay Sarıkaya, “Ne güzel sevilerek yapılan bir işin emeklerin bu kadar güzel karşılık bulması bizde çok mutlu ve şanslıyız! Setten sevgiler selamlar” tweetini attı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Mine Tugay, Şebnem Dönmez ve Can Gürzap’in paylaştığı Medcezir’in merakla beklenen yeni bölümü 27 Eylül Cuma günü Star TV’de…

Editör: TE Bilisim