Dünyaca ünlü manken Adriana Lima: “Maybelline New York markasının tekrar bir parçası olmak harika bir duygu. Maybelline New York kızı olduğumu söylemekten gurur duyuyorum ve birlikte yapacağız çalışmalar için sabırsızlanıyorum. Maybelline New York ile ilgili en çok hayran olduğum konu çekim görüntülerinin her zaman harika ve pozitif olması. Benim için bunun tekrar parçası olabilmek rüyanın gerçek olması gibi” dedi.

Maybelline New York Global Marka Müdürü Jerome Bruhat: “Adriana Lima’yı yeniden markamızın sözcüsü olarak ağırlamaktan onur duyuyoruz. Küresel olarak, kadınlar sadece Adriana Lima'nın güzelliğini değil, aynı zamanda ihtiyacı olanlara yardım etmesine de hayran oluyorlar. Bu anlamda onunla yeniden partner olmaktan gurur duyuyoruz. Onun yaşama olan tutkusu ve pozitif enerjisi yadsınamaz. O gerçek bir Maybelline kadını” dedi.
Adriana, Dünya’nın en geniş sosyal medya ağına sahip etkili bir iletişimcidir. Tüm zamanların en önemli Victoria Secret mankenlerinden olan Adriana Lima; Steven Meisel, Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Peter Lindbergh, Mert Alas ve Marcus Piggott ve Mario Testino gibi saygın fotoğrafçılar ile de çalıştı.
Ana dili Portekizce olan Adriana Lima; İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolcayı akıcı konuşuyor. Adriana Lima; kapsamlı dünya seyahatlerinde bulunuyor ve hayırseverlik konusunda üstüne düşen görevler olduğunu düşünüyor. Adriana Lima; sağlık hizmetlerine güvenli bir şekilde ulaşabilmeyi ve saygılı bir çevrede yaşamayı bekleyen annelere, Haiti için St Luke Vakfı aracılığıyla yardım ediyor.
Editör: TE Bilisim