Tıp mesleğini yapmış veya halen yapmakta olan sanatçılara verilen Gülhane Akademi Sanat Ödülü ile Ferhat Göçer doktorluk mesleğini ve sanatçı kimliğini birleştiren bir ödülün de sahibi oldu. Göçer ödülünü GATA dekanı Tuğamiral Hayati Bilgiç'in elinden aldı.

30 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde yapılan ödül töreninde yoğun ilgi gören Göçer, duygularını şöyle dile getirdi ”Ben yıllarca hekimlik ve müzisyenlik gibi iki ayrı mesleği omuzlarımda taşıdım, bunun sorumluluğu ve onuru ile yaşadım. Şu anda sizlerin de huzurunuzdayım. Gülhane Askeri Tıp Akademisi öğrencileri de hem hekimliği hem askerliği omuzlarınızda birlikte taşıyacaksınız eminim bunun onurunu ve sorumluluğunu bilerek, bunun gururuyla yaşıyorsunuz. Dolayısıyla bu yönden aramızda çok büyük bir bağ olduğunu düşünüyorum. Böyle bir ödülü siz değerli meslektaşlarımın bana layık görmesi büyük bir onurdur benim için. Çok teşekkür ediyorum.”
Ferhat Göçer ve Ömür Gedik törene birlikte katıldılar.  1. Gülhane Akademi Tıp ve Sanat Ödülleri kapsamında ünlü şarkıcı Göçer ödüle layık görüldü.

Ferhat Göçer askerlerin elinden ödülünü aldı.

Editör: TE Bilisim