Geçtiğimiz ay verdiği ilk Harbiye Açıkhava konserindeki performansı ve şovlarıyla hala konuşulan Berkay, 11 Kasım Cuma akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek. Berkay, şimdiden hazırlıklarına başladığı konseri için Türkiye‘nin en ünlü dört oryantaline teklif götürüyor.

Çıkardığı konsept albümü “AraBest” ile milyonların gönlünü fetheden, yeni şarkısı “Uygun Adım” la gündeme oturan Berkay geçtiğimiz hafta Eskişehir, Bursa, Antalya ve Ankara olmak üzere 4 ayrı şehirde konser verdi. Yoğun temposuna rağmen 11 Kasım Cuma günü vereceği Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki büyük konserinin de hazırlıklarını ihmal etmeyen Berkay izleyicilerine sürprizlerle dolu yeni bir şov sunmak için de kolları sıvadı.
11 Kasım’daki konserinde sahne almaları için Türkiye’nin en ünlü 4 oryantali Asena, Tanyeli, Didem ve Nuran Sultan’ın kapısını çalan Berkay, bu birbirinden ünlü isimleri kendi sahnesinde buluşturup büyük bir şova imza atmak istiyor. Bu büyük hayali için çok heyecanlı olduğunu belirten Berkay “Sinemanın nasıl dört yapraklı yoncası varsa sahnelerin de 4 yapraklı yoncası bu isimler. Konsere gelenlere, şarkılarla olduğu kadar görsel şovlarla da unutamayacakları bir gece yaşatmak istiyorum” diyor.
Berkay Ağustos ayında kariyerinin ilk Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserini vermiş ve hem sahne performansı hem de konserde gerçekleşen şovlarıyla uzun süre konuşulmuştu. 11 Kasım gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde vereceği konserin de en az Harbiye konseri kadar başarılı geçmesi için harıl harıl çalışmaya devam eden Berkay, Bostancı konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkılarının dışında hem sahnede söylemekten zevk aldığı farklı şarkılar hem de arabesk  şarkılardan oluşan repertuarı ile yine bir müzik ziyafeti çekecek.
Sahne arkasında 40 kişilik bir prodüksiyon ekibinin çalışacağı konser için Berkay cebinden 60 bin TL harcayacak..

Konserin biletleri www.biletix.com  adresinde satılmaya başladı…
Editör: TE Bilisim