2 milyon 200 bin adet satılan albümde yer alan bu şarkısının çeyrek asır geçse de değerinden bir şey kaybetmediğini vurgulayan ünlü sanatçı, BVS Group’a ait mekanda konuklarına hem eski hem de yeni şarkılarını söyledi.

Sözleri Ahmet Selçuk ilkan’a, bestesi kendisine ait olan ‘Anılar’ şarkısının 7’den 77’ye herkes tarafından bilindiğini vurgulayan Coşkun Sabah, “Ancak benim için tüm eserlerim değerli. Şarkılar benim evlatlarım. Birini diğerinden nasıl ayırt ederim”

Hayranlarını kah romantik şarkılarıyla hüzünlendiren, kah hareketli şarkılarıyla coşturan Coşkun Sabah, program boyunca udunu elinden bırakmadı ve hem çaldı, hem de söyledi.

Hatıram Olsun, Anılar, Aşığım Sana, Aşk Kitabı, Okyanus, Baharı Bekleyen Kumrular Gibi, İsyanlardayım, Var mı Böyle Bir Sevda, Bir Pazar Günü, Son Buluşmamız, İşte bizim Hikayemiz gibi unutulmaz şarkılarını, uduyla çalıp seslendiren ünlü şarkıcı davetlilerden büyük alkış aldı.


HANIM MÜŞTERİLERE BEDAVA İMZALI
ALBÜM HEDİYE ETTİ

Coşkun Sabah sahne aldığı Nossa Costa’da kendisini dinlemeye gelen hanımlara son albümünü imzalayıp ücretsiz dağıttı.

Hanım dinleyicilerine sürpriz yapan sanatçı kulisinde imzaladığı albümlerini sahne çalışması sırasında hanımların tek tek yanlarına giderek hem şarkılarını söyledi, hem de albümünü hediye etti.

Şimdiye kadar böyle bir uygulamanın hiç yapılmadığını belirten sanatçı “Bunu ilk kez ben yapıyorum. İstedim ki beni dinlemeye gelen hanımlara küçük bir jest olsun. Bunu ara ara gittiğim sahne çalışmalarımda tekrarlayacağı” diyor. Hanımlarda özellikle imzalı olan albümlere ilgi gösterdiler.

Coşkun Sabah’ı dinlemeye gelenler arasında Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve eski futbolcu Hasan Şaş da vardı. 
Editör: TE Bilisim