Ebru Gündeş Kıbrıs’ı salladı…

Ebru Gündeş iki gece sahne aldığı Girne Rocks Hotel’de adeta Kıbrıs’ı salladı. Sahneye çıktığı Rocks Hotel’in balo salonunu tam kapasite dolduran sanatçı büyük ilgi gördü. Fenerbahçeli olan ünlü sanatçı sahnede giydiği siyah beyaz işlemeli kıyafeti ile ilgi görürken dansçılarının yaptığı davul şov görülmeye değerdi.

Eşine ait özel uçakla Kıbrıs’a gelen sanatçı Girne Rocks Hotel’de iki gece üst üste konser verdi. İki hafta önce piyasaya çıkan yeni albümü “Araftayım”da yer alan yeni şarkılarını da sahnede ilk kez Kıbrıs’ta seslendiren sanatçı büyük beğeni topladı. Sahnesini dört bayan dansçı ile takviye eden sanatçının dansçılarının yaptığı şovlar ilgi çekti. Özellikle de pırıltılı taşlarla özel olarak süslenmiş davulları ile yaptıkları davul şov görülmeye değerdi. Ebru Gündeş davul şov da adeta kendinden geçti.

“Kızımı çok özlüyorum”
Sık sık yaptığı seyahatlerden bir an önce eve dönmeyi istediğini belirten sanatçı “Kızım Alara geçen ay üç yaşını doldurdu ve dört yaşına girdi. Onu her seyahatimde çok özlüyorum eve dönmek için adeta saatleri dakikaları sayıyorum” dedi.

Uğurlu rakamı beş…
Sahne aldığı otelde kendisini dinlemeye gelenler arasındaki hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen sanatçı şarkı aralarında onlarla sohbet etti. Kıbrıs’a tatile gelen ve şans oyunlarında şanslarını denemek isteyenlere de “Benim uğurlu rakamım beş, bugün benim için de beş veya beşli sayılara oynayın” dedi.

Seda Sayan’ın annesi de Ebru’yu dinledi…
Bu arada Rocks Hotel’de Ebru Gündeş’i dinlemeye gelenler arasında Seda Sayan’ın annesi Ayşe Ak, kız kardeşi Nursel Yıldız ve eniştesi Coşkun Yıldız’da vardı. Ebru Gündeş Ayşe Ak’ı görünce boynuna sarıldı ve bir süre sohbet ettiler.

Editör: TE Bilisim