Türkiye’nin en prestijli eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay Restaurant’ta önceki gece ‘Türkülerin Efendisi’ Kubat ile ‘Duygulu Şarkıların Prensesi’ Funda Arar sahne aldı.

Sahneye ilk çıkan Kubat’ın kilo vermiş olduğu görüldü. Hafta içinde, 3 yıl aradan sonra yaptığı pop müzik tarzındaki ‘İyi Olacaksın’ isimli yeni albümü piyasaya çıkan sanatçı sahnede albümünden de bir şarkı seslendirdi. Sözleri rahmetli Aysel Gürel’e, bestesi Funda Arar’ın eşi Febyo Taşel’e ait ‘Ödendi Günahın’ isimli şarkısını söyleyen Kubat büyük alkış aldı.

Sanatçıyı dinlemek için Günay’a sanatçının, Hollanda, İsveç, Belçika ve Fransa’dan hayranları gelmişti.

Kubat, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla mekanı hınca hınç dolduran konukları Anadolu’nun bozkırlarında adım adım gezdirdi. ‘Ormancı’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Gülüm’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Halkalı Şeker’, ‘Ahidim Sensin’, ‘Yine Başım Sevdalı’ gibi sevilen türküleri peş peşe seslendirdi.

KUBAT, FUNDA ARAR’A SORDU, “ALBÜMÜMÜ BEĞENDİN Mİ?”

Günay Restarant’ta, Kubat’tan sonra sahne sırası Funda Arar’daydı. Ancak ünlü sanatçı, önce kuliste Kubat ile birlikte medya mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kubat habercilerin karşısına geçer geçmez Funda Arar’a “Albümümü beğendin mi?” diye sordu. Funda Arar bu soruya, “Gerçekten çok beğendim” diye cevap verdi.
6 aylık hamile Funda Arar'a eşi Febyo Taşel de sahnede eşlik etti.

Üzerinde, modacı Songül Sarpbaş’ın diktiği mor renkli hamile kostümüyle soruları yanıtlayan Funda Arar
6 aylık hamile olduğunu ve müzisyen eşi eşi Fabio Taşel’le erkek çocuk beklediklerini söyledi.

Kubat, yakın arkadaşı Funda Arar’ın hamile olduğunu çok kısa süre önce öğrendiğini belirterek, “Yeğenimizi dört gözle bekliyoruz. Bizi hastaneye davet et Funda” diye espri yaptı.
DOĞURANA KADAR SAHNEDEYİM!

Gazetecilerin, “Oğlunuzun ismi belli mi?” sorusuna, “Tam kesin karar vermedik. ‘Toprak’ diyoruz ama tekliflere açığız açığız. Öneriler geliyor” diye yanıt veren Arar, “Peki daha ne kadar sahneye çıkacaksınız?” şeklindeki bir soruyu ise şöyle cevaplandırdı:

“Mayıs ayı sonuna kadar anlaşmalarımız var. O programları yapacağım. Doğurana kadar sahnedeyim, bunun dünyada çok örneği var. Kendimi çok güçlü ve enerjik hissediyorum. Doğrusu anne olacağım için çok heyecanlıyım. İçimde bir kalp daha atıyor. Annelik duygusu çok güzel ve çok özel. Allah her kadına nasip etsin inşallah.”

Kubat ise ilk kez kendi tarzı Türk Halk Müziği dışında bir albüm yaptığını ve bu değişikliğin kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “Aşk şarkıları okumak çok güzeldi. İlk klibimizi de çektik. Albümün beğenildiğini duymak beni memnun ediyor.” diye konuştu.
HAMİLE FUNDA ARAR BOL BOL GÖBEK ATTI

Funda Arar Günay sahnesinde 2,5 saat süren dolu dolu bir program yaptı. Eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Gencebay’ın ve diğer bestecilerin eserlerini de seslendiren sanatçıya hayranları pek çok şarkıda eşlik etti.

6 aylık hamile Funda Arar, Sezen Aksu’nun ‘Rakkas’ ve ‘Beni Alma Onu Al’ isimli şarkılarını söylerken bol bol göbek attı.

‘Haberin Var mı’, ‘Kurşun Misali’, ‘Sen ve Ben’, ‘Bundan Böyle’, ‘Olmaz Artık Sevgilim’, ‘Kimdi O’, ‘İkimiz’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Gönül Ağrısı’, ‘Camdan Kalp’ parçalarını yoğun alkış arasında seslendiren Funda Arar kısa bir süre önce kaybettiğimiz Müslüm Gürses’i de anmayı ihmal etmedi. Sanatçı, Müslüm Baba için şunları söyledi:

“Müslüm Gürses çok önemli bir müzisyen, çok önemli bir değerdi. Binlerce şarkı seslendirdi. Bunlardan birini bu gece onun için söylemek istiyorum. Allah nur içinde yatırsın.”

Ve sanatçı bu konuşmasının ardından alkışlar arasında ‘Tanrı İstemezse’ isimli şarkıyı söyledi.

Editör: TE Bilisim