Hülya Avşar’dan önce sahne alan Cenk Eren, sahne kıyafeti ve renkli repertuarı ile yılbaşı gecesini Günay Restaurant’ta geçirmeyi tercih eden yüzlerce konuktan tam not aldı.

Zaman zaman konuklara takılan Eren, sahneden verdiği yeni yıl mesajında ‘’ 2015 güzel olsun.. Sağlık, mutluluk ve huzur getirsin herkese..’’ diyerek alkışlar eşliğinde programını sonlandırdı.
AVŞAR KIZI 60.000 TANE KRISTAL TAŞ İLE SAHNEYE ÇIKTI!


Cenk Eren Yılbaşı gecesi için iki kostüm birden değiştirdi.
Cenk Eren’in ardından sahneye çıkan Hülya Avşar, Günay Restarant’taki programı için özel hazırlattığı 2 farklı elbise giydi.
İlk elbisesinin, Fransız dantelinden özel olarak hazırlanmış, toz pembe, transparan ve oldukça dikkat çekici olduğu gözlendi. İkinci elbisesi ise siyah, 60.000 adet kristal taş işlemeli,5 kg ağırlığında, derin sırt dekolteli olmak üzere iki farklı elbise ile kendisini dinlemeye gelen konuklara hem göz, hem de müzik ziyafeti yaşattı.
 
AVŞAR KAHKAHA ATTIRDI!

Saatler tam 24:00’ı gösterdiğinde, ‘’Hayat Bayram Olsa’’ adlı şarkıyı seslendiren  Hülya Avşar, ardından ‘’Yeni yıla nasıl girersen öyle devam edermiş.. Haydi hep beraber kahkaha atalım!’’ diyerek yüzlerce kişiye aynı anda kahkaha attırdı.
 
ORHAN GENCEBAY YENİ YILA AVŞAR KIZIYLA GİRDİ!

Hülya Avşar’ı dinlemeye gelenler arasında milyonların sevgilisi Orhan Gencebay ve Sevim Emre’de vardı. Avşar, Gencebay’ın ‘’Batsın Bu Dünya ‘’ve ‘’Severek Ayrılalım’’ adlı şarkılarını Orhan Gencebay’ın bulunduğu locaya giderek, yanında seslendirdi.

Gecede duygu dolu bir konuşma yapan Orhan Baba, Avşar Kızı'nın poposuna şaplak atmayı ihmal etmedi.
Yaklaşık 2 buçuk saat Günay sahnesinde kalan Avşar, Türk Sanat Müziği ağırlıklı özel olarak hazırladığı repertuarı ile sevenlerine keyifli bir yılbaşı gecesi yaşattı.
 
Hülya Avşar’ı dinlemeye gelenler arasında; kızı Zehra Çilingiroğlu, kız kardeşleri Helin ve Leyla Avşar, Kenan Erçetingöz, Gül Erçetingöz ve Gül Ergi gibi tanınmış simalar da vardı.
Editör: TE Bilisim