Siyah takımı ile göz kamaştıran Sıla sahneye ‘Açık Deniz’ parçası ile çıktı. Alkış yağmuru altında geceye başlayan sanatçı repertuarında ‘ Bana Biraz Renk Ver’, ‘İmkansız’, ‘Kafa’, ‘Cam’, ‘Boş Yere’, ‘Bazen’, ‘İnşallah, ‘Vur Kadehi Ustam’, ‘Sevişmeden Uyumayalım’, ‘Oluruna Bırak’, ‘Aslan Gibi’, ‘Ne Desem İnanırsın’ gibi sevilen parçalarına yer verdi.

Sıla dekolte siyah bluzün üstüne uzun ceket giydi.
SILA SAHNESİNDE FATİH AHISKALI VE EFE BAHADIR’I AĞIRLADI!

‘Parçalarımızı birlikte yazıyoruz madem, sahneye de beraber çıkalım bu kez dedik.’ diyerek konserde sahneye Efe Bahadır’ı davet etti. Efe Bahadır’ın gitar eşliği ile beraber Bazen ve Bir İlkbahar Sabahı parçalarını seslendiren ikiliye ardından Fatih Ahıskalı’da gitarıyla eşlik etti.
İkinci yarıda siyah deri kostümü ile sahneye çıkan güzel şarkıcı gece boyunca dinleyicilerini yer yer duygusal parçalarıyla etkiledi yer yer de en hareketli parçalarıyla yerlerinde oynattı.

‘Dan Sonra’ parçası ile geceyi sonlandıran Sıla’yı, konukları dakikalarca ayakta alkışladı. Alkışları, ‘Sıla’ ve ‘Bir daha’ tezahuratları kesilmeyince Sıla sevenlerini kırmayıp ‘Her Şey Yolunda’ ve ‘Kafa’ parçaları ile bis yaptı.
Bu güzel gecede Sıla’yı yalnız bırakmayanlar arasında Işın Karaca, Eren Bakıcı , Yasemin Şefik, Ömür Sabuncuoğlu, Erol Köse ve Sinan Albayrak’da vardı.
Editör: TE Bilisim