Kadınlara, çocuklara ve de hayvanlara yönelik artan şiddet ve taciz olayları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Pınar Gültekin'in Muğla da canice katledilmesinin ardından, 3 aylık minik bir köpeğin tecavüze uğrayarak öldürülmesi ünlü ünsüz herkesin büyük tepkisini çekti. Türk müziğinin iki büyük efsanesi Emel Sayın ve Ajda Pekkan bu duruma kayıtsız kalmayarak sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler.

Emel Sayın ve Ajda Pekkan yöneticileri göreve çağırdı.

Süperstar Ajda Pekkan  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yaşayan her canlıya, fiziksel veya psikolojik yapılan şiddete daima karşı durdum.

Bu tatsız olayların, canice işlenen cinayetlerin, saldırıların, beni ve milletimizi üzüntü ve yasa boğan tüm bu olayların önüne geçilebilmesi, suçlulara en ağır cezaların verilmesi için acilen ilgili yasaların çıkarılması gerektiğini düşünüyorum" mesajını paylaştı.

 

Ajda Pekkan Instagram hesabından duygularını paylaştı.

Emel Sayın ve Ajda Pekkan, her türlü şiddete karşı yöneticileri göreve çağırdılar.

Türk Sanat Müziği'nin usta yorumcusu Emel Sayın "Böyle devam edemez. Kesin çözümler getirilmeli. Artık sözde kalmamalı. Kadınları, çocukları ve hayvanları hasta ruhlardan korumak adına yapılması gereken herşey bir an önce hayata geçirilmeli" notunu tarihe düştü. 

Pınar Gültekin'in canice katledilmesinin ardından, Volkan Uzun adlı şahısın üç aylık köpeğe tecavüz ederek öldürmesi sanatçı Emel Sayın ve Ajda Pekkan'ı isyan ettirdi. 

Editör: TE Bilisim