KRALİÇE ELİZABETH ÖNCE EVLENDİRDİ SONRA ROMAN YAZDIRDI.



Tiyatro Sanatçısı , gazeteci yazar Almula Merter”ın İngiltere”de Wales bölgesinden esinlenerek yazdığı romanı görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Seri olarak planlanan romanın ilk bölümünün adı YENİDEN BAŞLAMAK. Herkesin hayatında yüzleşemediği veya yüzleşmekten kaçtığı geçmişi,aniden son bulan hayalleri,geride bırakmak ve uzaklaşmak istediği yerler,etkileyen olumsuz duyguları, kapamak ve unutmak istediği sayfaları vardır. Herkes yeni başlangıçlar yapmak ister ama bir türlü o cesareti gösteremez. Sihirli bir dokunuşa ihtiyaç duyar.Bu yüzden Hotel 21 size kapılarını açıyor. Hotel sahibi Richard rezervasyonları yaparken herkesten bir söz alıyor. “Kimse ne olursa olsun kaderim böyle deyip boyun eğmeyecek ve Yaradan”ın içimize sakladığı Mutluluğun Sırrını keşfedecektir

Kimi zaman acıtan,kimi zaman sımsıcak sevgi dolu 21 gün…
Richard”ın muhteşem hikayeleri,Sophie”nin Sırrı,iç sesimizle bizi birleştiren meditasyonlar, beklenmedik ölüm,renklerin dansettiği büyülü atmosfer,aşkın zaferi, ve müthiş dönüşüm,…
Almula Merter seri olarak yazma fikrinin nereden oluştuğunu şu sözlerle anlattı:” İlk yazım aşamasında özetleri okuyan film yapımcısı bir arkadaşım kurgunun TV dizisi olmaya çok uygun olduğunu söyledi. İngiltere”de genelde 6”sar bölümlük diziler çok popüler. Eğer beğenilirse bir sonraki sene yine 6 bölüm yayınlanıyor ve ben bu dizilerin müptelaşıyım. Bu fikirden yola çıkarak bende Hotel 21”i tasarladım…Şu anda diğer 6 bölümün de ana yapısı hazır. Ve TV dizisi olarak çekileceğine inanıyorum.” Her bölümde Hotel 21”de konaklayan 5 misafir ve hepsinin hayatlarına 5 sürpriz var… Hayatın tüm renklerinin yaşandığı romanda sizde kendiniz,sevdikleriniz ve yeniden başlamak için çok şey bulacaksınız,belki de hayatınızda beklediğiniz sihirli değnek Kelebek Koyunda karşınıza çıkacak. KELEBEK KÖYÜ-Hotel 21”in müptelası olacak ve oraya gitmeyi siz de arzulayacaksınız.
Almula Merter kitabını her zaman olduğu gibi ailesine ithaf ediyor. “Ama bu sefer, yaşamımı değiştiren 3 önemli konuk daha var. Biri çocukluğumdan beri hayranı olduğum,bütün önemli kararlarımda imzası olan KRALİÇE ELİZABETH, bir diğeri hayatımda radikal bir karara imza attıran Peder GRAHAM ve bana sonsuz destek olan Eşim, herşeyim ROBERT” diyor.

İngilizce ve Türkçe olarak yazılan kitap için önce Türkiye”de daha sonra İngiltere ve Kanada”da baskıya girmek üzere sürpriz bir yayıneviyle anlaşma yapılmış.
Editör: TE Bilisim