HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNİ YAŞIYORUM...


Sahneye ilk çıkan isim olan Emel Sayın, şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri geçmişten bugüne müzikal bir yolculuğa çıkardı. Dillere dolanan şarkılarını hayranları için seslendiren başarılı sanatçı, ''Yeni yıl konseri tadında bir konser oluyor. Maşallah diyelim. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ve bir yıl daha yaş almak korkutmuyor beni. Umutlarımızın yeşerdiği, hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olur inşallah.'' sözleriyle de erken bir yeni yıl kutlaması yapmış oldu.
ZAMAN YAŞLANIR MAVİ BONCUK ASLA...

Sayın'ın adından mikrofnu devralan Ferhat Göçer, programına Emel Sayın'a methiyeler düzerek başladı. ''Zaman yaşlanır Mavi Boncuk asla... Üzülmeyelim diye espri yapıyor bence. O sahneye çıkarken kalbi tekleyen çok insan tanıyorum. İyi varsınız Emel Hanım. Hep var olun...'' sözleri ile Emel Sayın'ı yere öğe sığdıramayan Göçer, büyük alkış aldı.
Günay için hazırladığı özel repertuvarda ''Çav Bella''ya da yer veren Ferhat Göçer, ''Bütün kadın cinayetlerini lanetliyorum. Bu dünyada saygı, sevgi ve barış içerisinde yaşayabiliriz. Hala buna inanmak istiyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Erkekler olarak biz sizin köleniziz. Öyle olmalıyız. Hakkınızı ödeyemeyiz. Hal böyleyken size uzanan kirli ve kanlı elleri lanetliyorum.'' ifadeleriyle de son derece dikkat çekici bir mesaj verdi.

Yaklaşık bir buçuk saatlik sahnesi süresince hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir performans sergileyen Ferhat Göçer, geceyi alkışlar eşliğinde noktaladı.
Editör: TE Bilisim