Kuzey Kıbrıs’da Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Erol Evgin, bayram tatillerini geçiren konuklarını müzik eşliğindeanılarda yolculuğa çıkarttı. Kurban bayramınız kutlu olsunTüm günleriniz bayram gibi geçsin diyerek konserinebaşlayan Erol Evgin, sevilen şarkılarının çoğunu konuklarıylahep bir ağızdan seslendirdi. Söylediği ilk parçada konuklarınınkendisine eşlik etmesini isteyen Erol Evgin, “Hanımefendiler başladıkları gibi bitiriyorlar her şeyi, her zaman olduğu gibiTürkiye’nin aydınlık yüzü hanımefendilerdedi.

Sezen Aksu, Aysel Gürel, Bediha Muvahhit ve Adile Naşit’le ilgili anılarını anlatarak şarkılarını seslendiren Erol Evgin, “Bir başkadır benim memleketimşarkısını seslendirdiktensonra, “48 yıldır ülkemin her köşesinde konser verdimİnsanların aynı şarkılarla hüzünlendiğini ve eğlendiğinigördüm. Toplumsal yaraların merhemidir şarkılar. Birbirimize umutla sarılarak şarkılarımızı türkülerimizi söylemeye devametmeliyizdedi.

Ünlü sanatçı, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nıseslendirdikten sonra dakikalarca ayakta alkışlandıKonuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Erol Evgin, konserini “Bu geceden sonra ‘Adam halen yakışıklı, sesi değişmemiş. İki saat sahnede kaldı, bize şarkı söyledideyin. Geceyi böyle anlatın diyerek sonlandırdı.

Konserini takip eden basın mensuplarıyla da bir araya gelenErol Evgin, soruları yanıtladı. 20 konserlik bir turnuyebaşladıklarını ve devam ettiklerini belirten Erol Evgin, “Denizli’den başladık, buraya geldik. 20 Eylül’de İstanbul’daAçık Hava Tiyatrosu’nda bir konserimiz olacak dedi.

"Geceleri derin dondurucuda yatıyorum" diyerek espri yapan Erol Evgin genç kalmasının sırlarını paylaştı.

Erol Evgin; Ambalajlı gıdalar tüketmemeye çalışıyorumUykuma dikkat ediyorum. Günde sekiz saat uyurumKimseyle dargın ve kırgın kalmamaya çalışıyorum. Yılda 40-50 konser veriyorum. Tüm bunlar beni dinç tutuyordiyerekformunu nasıl koruduğunu anlattı.

Editör: TE Bilisim