“İyi ki Varsın”

 

İlhan İrem, kalıplaşmış değerleri reddederek kendi yolunu ve sanat tarzını yaratmış bir ozan.

Albümleri, kitapları, yazıları, kendine özgü müziği ve felsefesi ile 41 yıldır zirvede olan sanatçı, sayısız ödüller, altın plaklar, resim sergileri, hakkında yazılan kitaplar ve araştırmalarla müzik tarihinin efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde, uzun yıllardır uyguladığı bir kararla radyo ve televizyon programlarına katılmayan, popüler ortamlarda görünmeyen sanatçı, sıradışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir.
Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem Konserleri, yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.

İlhan İrem nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 20 Eylül 2014 Cumartesi günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde gönül kapılarını açıyor.

Sevgi paylaşımının doruk noktasında yüreklerden kanatlanan binlerce anlamıyla; “İyi ki Varsın” İlhan İrem Konserinin sloganı.


Sanatçı, “İyi ki Varsın” isimli konserde zamanötesi başyapıtlarını seslendirecek ve “Aşık Ruhlar” dediği sevenlerine büyülü bir aşk gecesi yaşatacak.

………

 

İlhan İrem / Resmi Facebook Sayfası

https://www.facebook.com/ilhanirembir

 

 

İlhan İrem / Resmi Twitter Sayfası

https://twitter.com/ilhanirembir

 

 

İlhan İrem / Resmi Youtube Channel Sayfası

https://www.youtube.com/user/iremascope

 

 

“İyi ki Varsın” İlhan İrem Konseri / Etkinlik Sayfası

https://www.facebook.com/events/1419836831619726/

 

 

Biletix

http://www.biletix.com/etkinlik/RKB40/ISTANBUL/tr

 

 

BKM

http://www.bkmonline.net/tr/etkinlik/ilhan-irem-0

Editör: TE Bilisim