Türkiye’nin en prestijli eğlence mekanı Günay’da önceki gece Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy program yaptı.  Ersoy’dan önce Günay sahnesine çıkan ünlü türkücü Hasan Yıldırım, 1,5 saat süreyle tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sundu.

HASAN YILDIRIM İMAJ YAPTI !

Karadeniz’den, Ege yöresine, Trakya’dan Güney Doğu Anadolu bölgesine kadar, Günay’ın konuklarına türkülerle tüm Anadolu’yu adım adım gezdiren Hasan Yıldırım büyük alkış aldı. Saç stilini değiştirip, kilo verdiği görülen Hasan Yıldırım’ın yakında çıkartacağı yeni albüm için imaj değişikliğine gittiği öğrenildi.

 

1,5 ay aradan sonra bir kez daha Günay sahnesine çıkan Ersoy konuklarına geçmişten günümüze tam bir Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti.

 

ALİ AĞAOĞLU’NA, “SEVEMEZ KİMSE SENİ, BENİM SEVDİĞİM KADAR”

 

Günay’da Muazzez Ersoy ve Hasan Yıldırım’ı dinlemeye gelen seçkin isimler arasında ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu ile sevgilisi Petek Ertüre, Şadan Kalkavan, Mustafa Kefeli, Aziz Hortoğlu, Behzat Şenyıldız, Nur Yerlitaş gibi cemiyetin tanınmış kişileri vardı…

 
Hasan Yıldırım, birbirinden güzel türkülerle müzik severleri coşturdu.

Muazzez Ersoy, programına Seyyah makamında bir şarkıyla başladı: ‘Bir Rüyadır Gelir Geçer Sanmıştım’, ardından aynı makamda ‘Pişman Olur da Denersen Bana Geri’ isimli şarkısı seslendiren ünlü sanatçı, ‘Sevemez Kimse Seni Benim Sevdiğim Kadar’ şarkısını söylerken sahneden inerek Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre’nin yanlarına gitti…

 

Şarkı bitince Ali Ağaoğlu’na sarılıp, “Hoşgeldiniz” diyen sanatçı, orkestra şefi İlyas Tetik’e dönerek, “Sana bırakıyorum İlyas, içinden ne geçiyorsa o şarkıya gir” diye seslendi. Orkestra, ‘Hani O, Saçlarına Taç Yaptığım Çiçekler’ şarkısını çalarken Ersoy masaları gezerek konuklarla fotoğraf çektirdi.

 

6,5 aylık hamile olan ve yakında bir erkek çocuk dünyaya getirecek olan Petek Ertüre’nin karnının büyüklüğü giydiği siyah elbiseye rağmen oldukça belli oluyordu.

 

Bu arada, Ağaoğlu ile sevgilisinin dünyaya gelecek bebeklerine ‘Ali Ege’ ismini verecekleri öğrenildi. Ertüre’nin ‘Ege’ ismini, geçtiğimiz günlerde rüyasında görüp karar verdiği, ‘Ali’ ismine de işadamıyla birlikte uygun gördükleri öğrenildi.

 

MUAZZEZ ERSOY’UN YARDIMIYLA EVLENME TEKLİFİNDE BULUNDU!

 

Salonu gezmeyi sürdüren Muazzez Ersoy, bir erkekle, bayanın baş başa oturdukları masanın önüne geldi ve “Bu gördüğünüz bey, yanındaki bayana evlenme teklif edecek” dedi ve mikrofonu genç adama uzattı. 33 Yaşındaki işadamı İsa Göksu, o kadar heyecanlıydı ki kız arkadaşı Mukaddes Kaplan’a (25) hiçbir şey diyemedi. Bunun üerine mikrofonu alan Ersoy, “Bak şöyle söyleyeceksin, “Seni seviyorum, benimle evlenir misin?”

 

İsa Göksu aynı sözleri tekrarladı; sevgilisi bu soruya “Evet” diyerek cevap verdi. Salon alkış sesleriyle inlerken Ersoy maestrosuna, “İlyascığım, gecenin en özel çifti için bir aşk şarkısı istiyorum. Ama önce ciğer söken bir kemana hayır diyemeyiz ben ve sevgili misafirlerim…” diye istekte bulundu.

 

Ve orkestra keman taksiminin ardından ‘Unutma Seni Benim Kadar Seven Olmaz ki” şarkısını çaldı. Muazzez Ersoy şarkıyı seslendirirken mutlu çift dansa kalktılar.

 

Editör: TE Bilisim