İş, medya ve sanat dünyasını biraraya getiren gece çocukların anaokuluna gitmesini destekleyecek kampanyalar için yapıldı. Ünlü ressamların tablolarının projeye destek için satıldığı bir müzayede ile başlayan gecenin devamında Nilüfer sahneye çıktı.

Türkiye'nin ilk "Unicef İyi niyet elçisi" olan Nilüfer geceye "Ara Sıra Bazı Bazı, İntizar, Tek Başına, Her Yerde Kar Var" gibi şarkıları ile başladı. Unicef Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talat Halman, gecenin anısına Nilüfer'e bir plaket verdi. Konuşmasında da Nilüfer'e "siz bizim için daimi iyi niyet elçisisiniz" dedi. Nilüfer de " en önemli varlıklarımız çocuklarımız, onlar herşeyin en iyisine layıklar" dedi ve Unicef'e destek vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Konser, "Yeniden Sev, Dünya Dönüyor, Selam Söyle" gibi Nilüfer şarkıları ile devam etti. Nilüfer "Aşk kitabı" şarkısıı seslendirdikten sonra da yoğun bakımda olan Müslüm Gürses'e acil şifalar dileklerini iletti ve sözlerini kendisinin yazdığı ve Müslüm Gürses'in de seslendirdiği "Olmadı Yar" parçasının bir bölümünü okudu. Gece "hey gidi günler" şarkısı ile sona erdi.

Balo ve müzayede ile Unicef, çocukların anaokuluna gitmesi için gerçekleştireceği proje için gereken geliri elde etti.
Editör: TE Bilisim