Nükhet Duru yıllar sonra Harbiye Açıkhava sahnesinde Poll Production organizasyonu Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Duru, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu. Nükhet Duru ile çok yakında dinleyici ile buluşmaya hazırlanan albümde düet yapan Kenan Doğulu, sahnede ünlü sanatçıya 'Melankoli' şarkısında eşlik etti.

“Al Beni de Yanına” şarkısıyla Açıkhava sahnesine çıkan Nükhet Duru, Melankoli, Ben Sana Vurgunum, Sevda, Yaralım, 'Kaldırımlar' gibi geçmiş yıllara damgasını vuran şarkılarıyla birinci perdeyi tamamladı.

Demet Sabancı Çetindoğan, Sevilay Öz, Korhan Abay, Halil Ergün, Haldun Dormen, Timur Selçuk, Hediye Güral Gür, Beyhan-Egemen Bağış, Meltem Kazaz, Sema Demiral, Emek Külür, Yelda İpekli, Elif Boyner, Ayşe Boyner, Sedef İybar, Jaklin Güner, Sabri Sözen, Murathan Mungan, Nilgün Belgün, Buse Terim, Olcay Ünal Sert, Serden Hoşcoşkun, Derya Kesim gibi magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri, Nükhet Duru’yu yalnız bırakmadı.

Nükhet Duru, konserin birinci perdesinde seslendirdiği “Kaldırımlar” şarkısını geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye’nin vicdanını sızlatan Emine Bulut’a ve şiddet gören kadınlara ithaf etti.

Kaldırımlar şarkısının sözleri;

Bu bir bataklık bir kaç çöp birkaç köpek

Uyuz bir kedi yaslanmış duvara

Gencecik bir kadın kaldırımlarda

Bir anlık aşk için bekliyor orada

Mutluluk ve nefret hepsi bir arada

Ve koskoca şehir derin uykusunda

Kim bilir ne zaman diye düşündü o insan

Birisi gelecek çekecek kolundan

Kim olursa yaşlı genç ihtiyar

Onunla seninle şununla bununla

Bir anlık aşk için bekliyor orada

Ve koskoca şehir derin uykusunda

Dinleyin beni size soruyorum

Acılarıyla baş başa yaşayan

Çöplüğe atılmış o yalnız kadına

Gerçek sevgiyi hanginiz verecek

Nükhet Duru, "Aşk Oyunu" adlı şarkıda düet yaptığı Kenan Doğulu'ya şarkı bitiminde takılmadan edemedi. Duru "Evli" olduğunu hatırlatarak izleyicileri güldürdü.

Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Duru; 'Geberiyorum', Destina', 'Cambaz', 'Anılar', 'Çakır' gibi şarkılarıyla da ikinci yarıda izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde konuklarına seslenen sanatçı, "Harbiye Açıkhava tiyatronuza ve bana hoş geldiniz efendim. Eğer şarkılarım bir film gibi seyredilebilseydi, aynı zamanda onları acaba nasıl işitirdik ve yorumlardık? Bu gece sinema senfoni orkestrası eşliğinde şarkılarımı bir film gibi işiteceğiniz özel bir gece, yeryüzündeki ve gökyüzündeki yıldızlar eşliğinde film gibi hatırlayacağınız bir gece olsun" dedi

Nükhet Duru, bis yaptıktan sonra "Mahmure" adlı şarkı ile konserini tamamladı.

Editör: TE Bilisim