“SEZEN’Lİ YILLAR” HARBİYE’Yİ BÜYÜLEDİ

Sanat hayatında 40. Yılını muhteşem bir sahne şovuyla süsleyen Sezen Aksu, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği “Sezen’li Yıllar” konseriyle sevenlerini büyüledi…

Fotoğraflar: MEHMET ÇAĞLARER 

Dünden bugüne unutulmaz eserlerini seslendiren ünlü sanatçı,  şarkılarının yanı sıra sahnedeki ışık gösterileri ve sahne şovları ile 40. yılında unutulmaz bir gece yaşattı…
 
 
Biletleri günler öncesinden tükenen ‘Sezen’li Yıllar’ konseri 14-15 Temmuz tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
 
Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, konserin dans koreografilerini Zeynep Tanbay , sahne ve ışık tasarımlarını Cem Yılmazer hazırladı. Unutulmaz gecenin prodüksiyon amirliğinde Serdar Altınçizme bulunurken konserin yönetmenliğini ise Cüneyt Özdemir üstlendi.
 
“Sezenli Yıllar“ konserinde Sezen Aksu,  Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran hayranlarının karşısına her parçada ayrı bir hikayeyle çıktı.  Dünden bugüne en özel şarkıların yer aldığı unutulmaz konserin 1. bölümünde, Sezen Aksu dünyanın ve ülkemizin tarihine damga vurmuş hüzün ve mutluluk yaşatan kişi ve olayların görüntüleri eşliğinde şarkılarını söyledi.

12 Eylül olayları, İkinci Dünya Savaşı’ndan çocuk fotoğrafları, unutulmaz sanatçıların görüntüleri izlenirken, seyirciler adeta zamanda bir yolculuğa çıktı.  “Ünzile” derken sahnede kendisine 20’den fazla küçük kız çocuğu eşlik etti; “Son Bakış”, “Kavaklar”, “Güvercin” şarkıları ile ülkemizin kaybettiğimiz değerlerini şarkılar ile andı.

Ardından Sezen Aksu, “Bizde yok yok. Dünyanın hiçbir yerinde olana bitene bu kadar dirençli bir millet de yok.  Allahtan böyleyiz… Hayat düğün ve cenaze…” diyerek, sahnede kostümünü değiştirdi; sahnesini bambaşka bir atmosfere taşıyarak rengarenk bir kıyafet giydi. Sahneye güvenlik görevlisi kıyafetiyle fırlayarak eğlenceli şarkılarda Aksu’ya eşlik eden erkek dansçılar, şov esnasında yeniden kostüm değiştirerek Victoria’s Secret’ın erkek meleklerine büründüler. İzleyiciler sahnedeki renkli şovu hayranlıkla izledi. 
 
Sezen Aksu, 2 bölümden oluşan unutulmaz konserinin son bölümünde, Devrim Erbil İstanbul tablolarının yer aldığı video gösterisinin yanı sıra hayranlarının önceden kaydettiği videoları karaoke şarkı video wall ile izleyicileriyle buluşturdu. Sahne her zamanki Sezen Aksu konserleri coşkusuyla son buldu.
 
“Sezen’li Yıllar”
 
14 – 15 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ve günler öncesinde biletleri tükenen “Sezenli Yıllar “ konserleri, yoğun istek üzerine 23-24 Ekim 2015 tarihlerinde VW Arena'da tekrarlanacak. VW Arena'da gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri 16 Temmuz, Saat 11.00'de satışa sunulacaktır.

Sezen Aksu'yu izleyenler arasında bulunan sanatçı Göksel şıklığıyla dikkat çekti.


Sezen Aksu muhteşem sahne şovuyla izleyicileri büyüledi.




Konser alanı tıklım tıklım dolarken bazı izleyiciler merdivenlere oturarak Sezen Aksu'yu izledi.
Editör: TE Bilisim