Süperstar Ajda Pekkan evlilikleriyle ilgili bilinmeyenleri Esra Oflaz'a anlattı.

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı “Lifetime tv” Türkiye’de Nisan 2016’da başlayan yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlara umut olacak, ilham verecek yepyeni projesi #seninmucizen ‘in ilk bölümü Ajda Pekkan ile başladı!

İlk bölümün konuğu olan Ajda Pekkan hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan ve bu zorlukların hayatına ve kariyerine etkisi ve özel hayatı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Evlilik nedir merak ediyordum, ilk evliliğimi Coçkun Sapmaz ile yaptım yanlış yaptığımı hemen anladım o yüzden hemen kısa kestim olayı… Sonradan Ali Bars ile mantık izdivacı yapayım dedim. İyi olması, her şeyden önce akıllı, kültürlü olması önemliydi, para değil önemli olan. Ben ne alabilirim akıl olarak. Öyle bir evlilik yaptım 6,5 yıl evli kaldım ve ben çalışmadım" diyen Ajda Pekkan evliliği süresi boyunca, hiç çalışmadığını ve bu dönemde başarılı bir ev kadını olduğunun altını çizdi. Şuanda hayatında aşk var mı sorusuna beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor ,güvenebileciğim bir erkek karşıma çıksa her şeyi bırakır giderim açıklaması yapan Ajda Pekkan son ilişkisi ile ilgili ilk bilgiyi de #seninmucizen programına yaptı.Daha önce kimseye anlatmadıklarını #seninmucizen 'de Esra Oflaz'a anlatan Pekkan'ın daha önce duyulmayan itirafları sevenlerini çok şaşırttı!

Herkesin hayatında kimseyle paylaşmadığı, sadece kendisine sakladığı, acısını da, hüznünü de içinde yaşadığı olaylar vardır. Bu olayların tümü günün sonunda sizi siz yapan en önemli unsurlardır. 18 Mart Pazar akşamı Lifetime TV’de Ajda Pekkan ile başlayan #seninmucizen isimli program ömür boyu başarı yakalamış ülkemizin önemli sanatçılarının bugünlere gelirken yaşadıkları ve daha önce hiçbir yerde paylaşmadıkları, onları onlar yapan acıları, zorlukları, mücadeleleri ve kendi mucizelerini gün yüzüne çıkartacak.

Ajda Pekkan ile başlayan program İdil Biret, Serra Yılmaz, Hülya Koçyiğit ve Muazzez Abacı ile devam edecek. Programın ev sahipliğini Lifetime tv Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya moderatörlüğünü Lütfiye Pekcan yapıyor.

Tüm Türkiye’nin sevgi ve ilgiyle takip ettiği sanatçıların hayatlarında yaşadıkları zorluklar, mücadeleler izleyicilere umut olmanın yanı sıra en sevilen sanatçılar hakkında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkacak!

Lifetime TV Hakkında:

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı Lifetimetv 26 Nisan 2016’da Türkiye’de yayına başladı. Tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde ücretli yayın yapan Lifetime tv dünyada ilk kez ülkemizde şifresiz/ücretsiz olarak tüm platformlarda yer alıyor. Türkiye’de 20 milyondan fazla haneye ulaşıyor.

Digiturk: 52 Kanal

D-Smart: 37. Kanal

Tivibu: 61 Kanal

Kablo TV: 48.Kanal

Turkcell TV+: 31. Kanal

Editör: TE Bilisim