Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oryantal ve şarkıcı Asena oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören yayında takipçilerin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Asena, samimi açıklamalarda bulundu.

2016’da Evleniyorum

Özel hayatı ilgili soruları yanıtlayan ve 2016 yılında evlilik planları yaptığını belirten Asena “2016 yılında evleniyorum. Astrolojiyle yaşayan ve hareket biriyim. Yaklaşık 7 ya da 8 senedir hayatımı buna göre planlıyorum. Burcuma göre de 2016 evlilik yılım olarak gözüküyor. 2016 sonuna kadar evlenemezsem 2022 yılına kalıyor. Gerçekten bu yıl evlenip çocuk sahibi olmayı çok istiyorum” dedi.

Geçmişte Bir Adam Dövmüştüm

Bir dönem büyük merak sardığı kick boks sporuna ara vermek zorunda kaldığını söyleyen Asena, ‘Hayatımda bir kişiyi dövdüm. O’da erkekti. Dövme nednimde hayatın anlamı ve nefesim olan anneme söylediği bir oldu. Ben de kendimi tutamadım ve sorgusuz sualsiz kendisini dövdüm. Aradan çok uzun zaman geçti, ortaokul dönemleriydi. Bunun haricinde ring dışında hiç kavga etmedim’ dedi.
Editör: TE Bilisim