Güzel oyuncu Büşra Develi, günlerdir konuşulan Burak Deniz ile ayrıldıkları yönündeki haberleri doğruladı. 

Ayrılık açıklaması birlikte çekildikleri fotoğrafları silen Büşra Develi’den geldi.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Büşra Develi ve Burak Deniz, 3 yıllık ilişkilerini noktalama kararı aldı. Sürpriz ayrılık ilk olarak Büşra Develi’nin sevgilisiyle çekildiği Instagram paylaşımlarını kaldırmasıyla ortaya çıkmıştı. İkilinin ayrılık nedeniyle ilgili ise çeşitli söylentiler gündeme gelmişti. 


Burak Deniz çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından, "Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen” açıklamasını yaparak ayrılık haberlerini yalanlamıştı. Burak Deniz’in paylaşımının üzerinden kısa bir süre geçmişti ki Büşra Develi’den ayrılığı doğrulayan bir açıklama geldi.

Ayrılık açıklamasını hikayelerin bölümünden paylaşan Büşra Develi şunları yazdı: Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması ve ya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak'la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki... Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: TE Bilisim