Kaya Çilingiroğlu, yıllar önce Hülya Avşar’la boşanmalarına neden olarak gösterilen Feraye Tanyolaç'la yollarını ayırdı. İşadamının üçüncü eşi Tanyolaç tarafından İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davasının ilk duruşması önceki gün görüldü. Adliyeye otopark asansöründen çıkan ikili, hakimin "Boşanmakta kararlı mısınız?" sorusu üzerine boşanmak için anlaştıklarını dile getirdi. 'Evlilik birliğinin temelden sarsıldığına' kanaat getiren mahkeme heyeti, çiftin boşanmasına karar verdi.

Çilingiroğlu ile Tanyolaç, birbirlerinden herhangi bir tazminat talebinde bulunmadı. İkilinin oğlu Kaya'nın velayeti ise anneye verildi. Boşanmanın basına yansıması üzerine basın açıklaması yapan Çilingiroğlu şunları söyledi: Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz...
AVŞAR'LA 8 YILLIK EVLİLİĞİ İHANET BİTİRMİŞTİ

Kaya Çilingiroğlu, Ayşem Saraçoğlu'yla kötü giden ilk evliğini 1990’da bitirdikten sonra, 4 yıl flört ettiği Hülya Avşar'la 1997'de Paris'te dünyaevine girmişti. Bu evlilikten 1998 yılında Zehra adlı bir kızı oldu. Fırtınalı evlilikte Avşar, eşinin dört yıl süresince Feraye Tanyolaç’la birlikte olduğunu öğrenince boşanma kararı aldı. Çift, ardından 2005 yılında boşandı.

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu'nun ihaneti üzerine
affetmeyerek ayrılmayı tercih etmişti.

Editör: TE Bilisim