Güzel şarkıcı program boyunca neredeyse albümünün tüm şarkılarını seslendirdi. Akalın’ı çok özleyen fanları stüdyoyu tıklım tıklım doldurdu. Program boyunca çığlıklar ve alkışlar neredeyse hiç bitmedi. Akalın’ı gören Gülben Ergen şaşkınlığını gizleyemedi; “Daha önceki hamile gitmiş, manken Demet geri dönmüş.” dedi.

CANLI YAYINDA KANAVİÇE İŞLEDİ!
Gülben Ergen, Demet Akalın’a işlemesi için kanaviçe getirince, Akalın “Beni bunlarla korkutamazsın, kanaviçe de işlerim, yemek de yaparım, misafir de ağırlarım.” dedi ve canlı yayında kanaviçe işledi! Bunun üzerine Gülben Ergen, güzel şarkıcıya zayıf noktasını sordu, Demet Akalın, “Hira’ya bir şey olunca ne yapacağımı şaşırıyorum, o benim her şeyim.” dedi.

“İREM DERİCİ SAKIN O KAFAYA GİRMESİN!”
Çalışkan insanları çok sevdiğini söyleyen Demet Akalın, “Ben de zamanında çok çalıştım, bir gecede 3 işe gittiğimi bilirim. İrem Derici’yi çok severim, bu aralar o da çok çalışıyor. Duydum ki yorulmuş, ‘Bu hafta sonu da çalışmayayım.’ demiş. Kendisini çok beğeniyorum, sakın o kafaya girmesin, çalışsın.” dedi.

“GÜLBEN ERGEN’DEN MAYOLU KLİP BEKLİYORUM!”

Demet Akalın’ın mayolu klibi hakkında sohbet edilirken, Akalın Gülben Ergen’e; “Sen bugüne kadar hiç bu kadar zayıf olmadın, o yüzden özgüven eksikliğin vardı. O özgüven artık tavan, senden mayolu klip bekliyorum!” dedi. Gülben Ergen, söz vermedi ama, bu yaz mayolu bir klip çekebileceğinin sinyallerini verdi.

“BİZ İKİMİZ GECE PROGRAMI YAPMALIYIZ!”

Kahkahanın eksik olmadığı programda, Demet Akalın’dan sürpriz bir öneri geldi! Akalın, Gülben Ergen’e “Biz ikimiz gece programı yapmalıyız.” dedi. Birlikte çok eğlenen ikili bu fikri çok beğedi ve eğer olursa ortalığı yıkacaklarını söylediler.

CANLI YAYINDA DEMET AKALIN VE GÜLBEN FANLARIYLA SELFIE!
Eğlenceye ara verilmeyen programın sonunda, Gülben Ergen ve Demet Akalın, fanlarıyla selfie çektiler. Önce Gülben Ergen’in fanlarıyla, ardından da Demet Akalın’ın fanlarıyla selfie çeken ikili, program bitimine kadar konuklarla ayrı ayrı selfie çekmeye devam etti.
Editör: TE Bilisim