Konsepti taç olan ve sağlıklı yaşam mesajları içeren onlarca tasarımını, tişörtten kupaya, bebek önlüğünden saate kadar bir çok ürüne uyarlayan ve mağazasında toplamda 400’e yakın ürün çeşidi bulunan Ece Vahapoğlu mağazasıyla ilgili "Aktif yaşamı ve sporu hayatımızın her alanında benimsemek adına bu enerji veren sloganları buldum. Böyle esprili ürünler kullanarak spor yapmak için daha motive olunacağına ve spor sonrası fit görüntünün oluşacağına inanıyorum... Adım Ece'yi anımsatan Kraliçe tacını da bedenimizin efendisi olduğumuzu hatırlatmak için kullandım." dedi...



Bu mağazalara  adresinden ulaşabilirsiniz... Eğer siz de bir mağaza açma hayalindeyseniz vakit kaybetmeyin!
İlginç ve işlevsel ürünlerle yola çıkan ve kişiye özel kategorisiyle de büyük başarı yakalayan BuldumBuldum.com’un yeni projesi Pazar Yeri, açılan mağazalarıyla ses getirmeye devam ediyor.
Ece Vahapoğlu’nun kendi ismiyle açtığı mağazası, 400’e yakın ürün çeşidiyle, konsepti ve tasarımlarıyla en ilgi çekici mağazalardan olmaya aday… ‘Queen of sports’, ‘The New Sexy = Fit’, ‘Fit in Mind & Body’, ‘Keep Calm and Stay Fit’, ‘Denge Mutluluk Enerji’, ‘Green Tea Time’, ‘Fitness’, ‘Fit Baba’, ‘Fit Mom’, Fit Baby’, ‘Bana Elma Verenin Tuttuğu Altın Olsun’, ‘Keep Calm and Spor Yap’, ‘Live Your Life’, ‘Wellness’, ‘Keep Of Sports’, ‘Fit Anne’, ‘No Stress’, ‘Best Runner’, ‘No Photoshop Real Fit’, ‘Always Fit’ mesajları ve spor ayakkabı tasarımını bay / bayan tişört, kupa, bebek önlüğü, mutfak önlüğü, telefon kılıfı, saat, yastık gibi ürünleri de satışa sunuyor…
Ece Vahapoğlu, mağazasıyla ilgili olarak "Aktif yaşamı ve sporu hayatımızın her alanında benimsemek adına bu enerji veren sloganları buldum. Böyle esprili ürünler kullanarak spor yapmak için daha motive olunacağına ve spor sonrası fit görüntünün oluşacağına inanıyorum... Adım Ece'yi anımsatan Kraliçe tacını da bedenimizin efendisi olduğumuzu hatırlatmak için kullandım." dedi ve yakında yeni tasarımlar da ekleyeceğini sözlerine ekledi.



BuldumBuldum.com Pazar Yeri Hakkında:
Tüm altyapı, ürün, gönderim, ödeme, tanıtım gibi giderlerini üstlendiği bu Pazar Alanı için sizin sadece tasarımlarınızı yüklenmeniz ve sistemin size sunduğu 50’den fazla ürün çeşitlerinden hangilerinde yer almasını istediğinize karar vermeniz yeterli. Sonrası BuldumBuldum.com’un işi. Size kalan ise satışlarınızı takip etmek.
Tasarımcılara, bloggerlara, internet fenomenlerine, bloggerlara, fotoğrafçılara, ressamlara, ünlü isimlere, okullara kısacası herkese kendi mağazasını açma imkanı veriyor. Özellikle bağış dışında gelir kaynağı yaratmakta zorlanan dernekler için logo ve özel tasarım ürünlerini satarak para kazanabilecekleri büyük bir fırsat niteliği taşıyor.
İlk mağazalardan birine sahip olan Twitter Fenomeni Başgan, mizah haberleriyle Türkiye’de çok sevilen Zaytung, ünlü karikatüristlerden Erdil Yaşaroğlu, Selçuk Erdem ve diğer başka Penguen çizerleri, modaya yön veren trendsetterlardan Umut Eker, Eray Kılıç, Ece Vahapoğlu, ve Pepee’nin mağazaları büyük ilgi görüyor.
Sistemde yer alan lisanslı markalar ise; Şirinler, Tom& Jerry, Çakmaktaşlar, Jetsonslar, Harry Potter, Lord of the Rings, Susam Sokağı, Southpark, Simpsons, Temel Reis, Şirinler, Kurabiye Canavarı, Betty Boop, Ninja Kaplumbağalar, Garfield, Snoopy, Simpsons, The Big Bang Theory dizisi ve filmlerden Ice Age, Harry Potter, Hobbit, Candy Crush oyunu, Türkiye’den ise ilk lisanslı markalar Pepee, Pisi, Ayas, Niloya oldu.
Lisanlı markalarla yan yana yer alacak mağazanızı açmanız çok kolay. Evde keyif çatarken bile bir mağaza açabilir, tatilde şezlongta yattığınız yerden çektiğiniz önünüzdeki manzaranın resmini, aklınıza gelen bir özlü sözü, bir sloganı, sevdiğiniz bir fotoğrafınızı bile yükleyip zahmetsizce para kazanabilirsiniz….
Geç kalmadan geleceğinize yatırım yapın ve mağazanızı açın!



Sistem nasıl yürüyor derseniz? BuldumBuldum.com tüm altyapıyı sizin için hazırladı. Yani eticaret altyapısı herşeyiyle hazır. Tişörtten saatlere, bardaktan telefon kılıflarına kadar 50’ye yakın ürün çeşidinin tamamı da BuldumBuldum.com’un stoğunda. Mağaza sahibine kalan ise tasarımlarını BuldumBuldum’un ürünlerinin üzerine otomatik olarak koyarak hızlıca satışa açıp para kazanmak.
Bu şekilde herkes BuldumBuldum.com’da ücretsiz kendi logolu mağazasını açarak,
* Çektiği resimleri ya da tasarımları BuldumBuldum.comdaki tshirtten kupa bardağa, iphone kılıfından postere kadar yüzlerce kişiye özel ürün üzerine yükleyip satışa çıkarabilecek.
* Diğer pazar yerlerinin aksine, mağaza sahiplerinin ne sipariş almayla ne ürün üretimiyle ne de kargolamayla uğraşma derdi yok; tüm üretimi ve kargolamayı BuldumBuldum.com, mağaza sahiplerinin yerine yapıyor olacak.
* Bu mağaza ile BuldumBuldum.com un 1 milyondan fazla üyesine ve aylık 5 milyona yakın ziyaretçisine ulaşmanın yanı sıra mağaza sahipleri sosyal medya hesaplarında, kendi blog ve websitelerinde, üye olduğu forum ve gruplarda reklamını yapıp herkesin kolayca bu ürünleri duyup almasını sağlayabilecek.
* Her satıştan %20 ile %99 arasında komisyon kazanabilecek.
BuldumBuldum.com Pazar Yeri ile şuanda 50.000 olan ürün sayısını yıl sonuna kadar 1.000.000’a çıkarmayı hedefliyor.
Editör: TE Bilisim