Ünlü oyuncu Furkan Kızılay; "Çocuklar Duymasın başlayalı 12 yıl oldu ama sürekli olarak düşünürsek 7 yıldır yayında, tekrarları da olduğu için hiç bitmemiş gibi geliyor bize, bizde zaten Tamer (Karadağlı) ağabey ve Pınar (Altuğ) abla ile sürekli görüştüğümüz için aile gibi olduk, hiç kopmadık." dedi. 10 yaşında iken diziye başlayan ve delikanlı olarak rolüne devam eden Kızılay yeni bir proje var mı sorusuna  "Bir sinema projesi var. Onun dışında Çocuklar Duymasın olduğu sürece yeni bir teklif alamam. Çocuklar Duymasın biterse yeni projelerde olacaktır." dedi.

'HAVUÇ' ROLÜNÜN ÜZERİME YAPIŞTIĞINA İNANMIYORUM
Hep aynı rol üzerinize yapıştı gibi hissediyor musunuz sorusuna Furkan Kızılay, "Benim hiç öyle birşeyim yok, rolün hakkı neyse her zaman onu yaparım. Üzirene birşeyin yapışacağına inanmıyorum. İlla ki farklı bir rol geldiğinde, öyle bir oynarsın ki o üzerine yapıştı dediğin şey öyle bir gider başka türlü anılırsın." dedi. Yoğunluk nedeniyle sunduğu gezi programını bitirdiğini söyleyen Kızılay "Şu an zor oluyor ama dizi biterse belki bir program daha yapabilirim." diye konuştu.

DAHA 23 YAŞINDAYIZ İLERİDE OLUR O İŞLER
Haftanın dört gününü sette kalan üç günü de ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte geçirdiğini söyleyen Furkan Kızılay, "Haftanın en az iki gününü de sevgilime ayırıyorum. Selen ile mutlu bir beraberliğimiz var…" dedi. Evlilik düşünüyor musunuz sorusuna Kızılay, "Daha 23 yaşındayız ya, daha çok var o işlere ilerde olur tabi ki…" diye yanıt verdi. OLCAY ÜNAL SERT / Magazinsortie.com ÖZEL Haberi

Editör: TE Bilisim