KizlarSoruyor’un hazırladığı ‘Ömür boyu mutlu olsunlar, mürüvvetlerini görelim dediğin favori çiftin hangisi?’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti birinci seçildi.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Kullanıcılara ‘Ömür boyu mutlu olsunlar, mürüvvetlerini görelim dediğin favori çiftin hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette oynadıkları diziden bu yana Türkiye'nin favorisi olan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu oyların yüzde 53’ünü alarak açık ara birinci oldu. Onları yüzde 19 oy oranıyla aşklarına hayran kaldığımız Hazal Kaya ve Ali Atay takip etti. Sıradanlıktan uzak Öykü Karayel ve Can Bonomo yüzde 18 oy alırken çiçeği burnunda çift Hande Erçel ve Murat Dalkılıç yüzde 10 oy aldı.

Ankette kız - erkek dağılımında da sonuç değişmedi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti hem kızlardan hem erkeklerden yüzde 53 oy aldı.

Editör: TE Bilisim