Türk Sanat Müziği’nin dev yorumcusu Muazzez Ersoy; ortağı olduğu Kadıköy Maltepe’deki “Muazzez Ersoy & Şenol Kolcuoğlu Kebap” için objektif karşısına geçti.

“Kebabın Starı” mottosu ile 2 yıl aradan sonra işinin başına dönen Muazzez Ersoy, en şık ve zarif haliyle, yemek masasına oturdu. Bir eline Adana’nın ve kebabın vazgeçilmezi “şalgam”ı; bir eline de Adana Kebabı’nı aldı. Kristal şamdanları, gümüş yemek ve bıçak takımları tamamlarken, Muazzez Ersoy masadaki şık ve çekici görüntüsüyle de “Kebabın Starı” mottosunun hakkını da vermiş oldu.

“YİNE, YENİ, YENİDEN”

İstanbul’a metrelik Adana kebabını ilk kez getiren ve muhteşem lezzetiyle kebap severlerin ilk tercihi olan “Muazzez Ersoy & Şenol Kolcuoğlu Kebap” için Muazzez Ersoy 2 yıl sonra işinin başına döndü ve restoranın yeni işletmecisi Murat Albayrak ile el sıkıştı.

Ersoy duygularını: “Yemek yemenin her zaman şık bir yanı olmalı, kebap deyip geçmemek gerekiyor…. Kebabın düşünülenin tam aksine, kilo yapmadığını da biliyorum. Çünkü pişerken mangal kullanılan bir etin, tüm yağı da süzülüyor… Zaman içinde çok hoş tadilatlar da servise hiç ara vermeden yapılacak, tüm yeni değişimle birlikte sevgili dostlarımıza sunumlarımız en güzel şekilde devam edecek. Konu kebap ise en lezzetlisi bizde! Tüm Adana kebabı severleri bekliyoruz” diyerek anlattı…

Editör: TE Bilisim