Bodrum'da tatil yapacağım! 
 
Sibel Can, çocukları Engincan ve Emir’le önceki akşam Arnuvutköy Eftalya Balıkçısı’nda yemek yedi. Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can, “Bu ay çok yoğun çalıştım. Dinlenme fırsatı bulamadım. Bu akşam da çocuklarımla yemek yedik, şimdi evimize gidiyoruz” dedi.

Tatil yapmak istediğini dile getiren Can, “Önümüzdeki ay Bodrum’da tatil yapacağım. Ben her zamanki gibi mayo da giyeceğim bikini de. Bol bol denize gireceğim. Bekle Bodrum ben geliyorum” diyerek iddialı konuştu.

Parmağındaki yüzükle tüm dikkatleri üzerine çeken Can, yüzüğün fiyatı sorulduğunda “Söylemem, ayıp olur. O modelin küpeleri de var. Özel bir koleksiyonun ürünleri. 1.5 yıl önce almıştım. Biliyorsunuz, biz kadınların böyle tutkuları vardır. Ben de çok sevdiğim takılarla gezmeyi çok seviyorum.” dedi.


Sibel Can çocukları Engincan Ural ve Emir ile.
 
Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan büyük oğlu Engincan'da kırmızı pantolonu ve Malkoçoğlu bıyıklarıyla dikkatleri çekti. Genç yaşta üç çocuk annesi olan Sibel Can "Çocuklarımla vakit geçirmekten büyük keyif alıyorum" dedi.

Engincan Ural

Sibel Can

Sibel Can, Gülben Ergen’in “Bir numara benim. Herkes arkamda” sözünü unutmadı
Can, selülit haberleriyle gündemde olan Ergen’e gönderme yaptı:
“Önümüzdeki ay Bodrum’a gideceğim. Her zamanki gibi bikini de giyerim mayo da...”


Engincan Ural

Emir

Sibel Can, oğlu Engincan ve Emir ile birlikte.

Editör: TE Bilisim