Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar, kendine özgü stiliyle de göz dolduran Sinem Kobal objektif karşısına geçtiği ünlü markalara ait ürünlerin en yüksek fiyatlıları bile tükendi. Ünlülerle yaptığı işbirlikleriyle gardıroplara stil getiren Markafoni, bu kez online moda alışveriş dünyasında Sinem Kobal ile bahar rüzgarları estirdi. Kampanya özel çekimlerinde, baharın renklerinin hakim olduğu çiçekli kıyafetler ile turuncu, sarı, mavi, beyaz ve pastel tonlarında çanta ve ayakkabılara modellik eden Sinem Kobal, güzelliğiyle dikkat çekti.


19 – 22 Nisan arasında dokuz il (Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Osmaniye, Kilis, Adıyaman, Siirt, gümüşhane, ardahan) dışında tüm Türkiye’ye ürün satıldı. Sitenin ve bloğun trafiği iki katına çıktı.
CloseUp Stüdyoları’nda yapılan çekimlerde Sinem Kobal, fotoğrafçı Mehmet Erzincan’a poz verdi. Çekimlerin moda editörlüğünü Mert Aslan, prodüktörlüğünü ise Erem Kargül yaptı. Sinem Kobal’ın saçları Ali Yılancı, makyajı ise Gülüm E. imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu da Mete Yafet tarafından çekildi

Sinem Kobal, markofoni internet sitesine olan ilgi ve satışları iki katına çıkardı
Editör: TE Bilisim