Ünlü isimler Akmerkez'de...

Lale Mansur
Türk sinemasının eski oyuncularından Lale Mansur’a geçtiğimiz gün Akmerkez’de rastladık. Lale Hanım, her zaman olduğu gibi zarafeti ve güler yüzüyle objektiflerimize yansıdı. Ünlü oyuncu kozmetik mağazalarını gezerek parfüm ve evi için kokulu mumlar satın alarak Akmerkez’den ayrıldı.

Neslihan Sabancı
Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı’nın zarif eşi Neslihan Sabancı’yı Akmerkez’de görüntüledik. Neslihan Hanım, yaklaşık yedi aylık olan torunu Yalçın için alışverişe geldiğini belirtti. Akmerkez’in alt katında yer alan çocuk ve bebek giyim mağazalarını gezen Neslihan Hanım, torunu için birbirinden güzel birçok kıyafet aldı.

Özgü Namal
Ünlü Oyuncu Özgü Namal’a bağlı bulunduğu ajansın sahibi Gaye Sökmen ile birlikte Akmerkez’de rastladık. Akşam saatlerinde Akmerkez’e gelen Özgü Hanım, son oynadığı Merhamet adlı dizinin final yapmasından sonra yaz aylarını tatil beldelerinde dinlenerek geçirmişti. Şu an Yetenek Sizsiniz yarışmasının jürisinde olan oyuncu herhangi bir dizi projesinde yer almayacağını gelecek teklifleri ve senaryoları değerlendireceğini söyleyen güzel oyuncu giyim mağazalarını gezerek alışveriş yaptı.

Tuba Ünsal – Mirgün Cabas, Sare Pilevneli
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal eşi Mirgün Cabas ve ilk eşinden olan kızı Sare Pilevneli’ye Akmerkez’de rastladık. Tuba Hanım ve Mirgün Bey, Sare için alışveriş yaptıktan sonra objektiflerimize yansıdı. Yeni sezon vitrinlere de hızlıca göz gezdiren Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas, daha sonra Akmerkez’den ayrıldı.

Tamer Karadağlı
Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Tamer Karadağlı’yı Akmerkez’de görüntüledik. Ünlü oyuncu objektiflerimize yansırken üzerindeki Nasa uzay üssü armalı montu ile dikkatleri üzerine çekti. Alışveriş merkezindeki bir mağazaya gelerek dünyaca ünlü bir saat markasının bir modelinin siparişini veren Tamer Karadağlı hayranlarını da kırmayarak ayaküstü kısa bir sohbet etti.
Editör: TE Bilisim