Gazeteci Nurcan Sabur’un sahibi olduğu www.magazinkolik.com adlı haber portalı 11. Yaşını görkemli bir ödül töreni ile kutladı.

Nuri Alço ve Orhan Gencebay

Etiler’deki Sahne İstanbul adlı mekanda gerçekleşen geceye bin davetli katıldı.

Yılın Enleri’nin ödüllendirildiği törende Neşe Karaböcek, Cüneyt Arkın, Hıncal Uluç, Selçuk Ural ve Hayko’ya ‘Onur Ödülü’ verildi.

Yıldız yağmurunun yaşandığı gecede ‘Yılın Televizyon Ödülü’ Ntv’ye; ‘Yılın Tv Kadın Programı Ödülü’ Zahide Yetiş’e; ‘Yılın Haber Programı Ödülü’ İsmail Küçükkaya’ya; ‘Yılın Televizyon Sohbet Programı Ödülü’ Gel Konuşalım’a; ‘Yılın Çevre Programı Ödülü’ Lütfen+1’e; ‘Yılın Vefa Ödülü’ Nuri Alço’ya; ‘Yılın Proje Albümü Ödülü’ Arabesk albümü ile Funda Arar’a; ‘Türk Halk Müziği Yılın Erkek Sanatçısı’ Kubat’a; ‘Türk Halk Müziği Yılın Kadın Sanatçısı Ödülü’ Ceylan’a; ‘Yılın Klibi Ödülü’ Reva şarkısının klibi ile Ferhat Göçer’e; ‘Yılın Cover’ı Ödülü’ Kualkların Çınlasın şarkısı ile Ömür Gedik’e;’Yılın Fantazi Müzik Sanatçısı Ödülü’ Alişan’a; ‘Yılın Single’ı Ödülü’ Büklüm Büklüm şarkısı ile Ayta Sözeri’ye; ‘Yılın Sahne Şov Sanatçısı Ödülü’ Fatih Ürek’e; ‘Yılın Pop Müzik Sanatçısı Ödülü’ ve ‘Yılın Şarkısı Ödülü’ Beni Sev şarkısı ile Hande Yener’e; ‘Yılın Erkek Pop Müzik Sanatçısı Ödülü’ Gökhan Tepe’ye; ‘Yılın Tv Müzik Programı Ödülü’ ‘Rubato ile Başka Şarkı’ programı ile Rubato’ya ve ‘Yılın Tiyatro Oyunu Ödülü’ ise 7 Kocalı Hürmüz’e verildi.
‘Kurumsal Ödül’ kategorisinde ise ‘Yılın İş Adamı Ödülü’ İsmet Kadıoğlu’na; ‘Avrupa’da Türkiye’nin En Başarılı Gıda Markası Ödülü’ Bey Döner’e; ‘Yılın Kozmetik Firması Ödülü’ Sevgi Bilgin’e; ‘Yılın Dijital Teknoloji Firması Ödülü’ Amade Reklam’a; ‘Yılın En Başarılı Alışveriş Merkezi Ödülü’ MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne ve ‘Yılın Dijitale En İyi Entegra Olmuş Perakende Markası Ödülü’ de Lova Sleep’e verildi.
Sunuculuğunu Çiğdem Tunç ve Okan Karacan’ın üstlendiği özel gece, ödül alan ünlü isimlerin hep birlikte kestiği ‘11. Yaş’ pastası eşliğinde gerçekleşen fotoğraf çekimi ile son buldu.
Müjdat Gezen & Nurcan Sabur'dan ödülünü alırken.

Editör: TE Bilisim