FLAŞ!.. EVREN ERSOY YAZIYOR!.. SÖZDE EŞKİYA RUMELİHİSARI’NA İNMİŞ DE, BİZİM HABERİMİZ YOKMUŞ!.. İSTANBUL BOĞAZI, GAZETECİLERE “ÖLÜM” TEHDİTİ YAĞDIRAN KAPI GÖREVLİLERİNİN İSTİLASINA UĞRAMIŞ DA, BİZ BİLMİYORMUŞUZ!.. GÜNAYDIN ADINDAKİ KEBAPÇI, KENDİSİNİ MAFYA BOZUNTUSU SANAN, ÇETE OLDUKLARINI İMA EDEN PERSONELLER ÇALIŞTIRMAYA BAŞLAMIŞ DA, BİZ DUYMAMIŞIZ!.. ŞİMDİ SİZE DÜN GECE İSTANBUL’UN GÖBEĞİNDEKİ BİR KEBAPÇIDA YAŞANAN “REZALETİ” YAZIYORUM!.. TELEVİZYONLARDA KANAL KANAL DOLAŞIP, “ET KESME” TEKNİKLERİNİ GÖSTEREN GÜNAYDIN’IN SAHİBİ CÜNEYT ASAN VE OYUNCU CEYDA ATEŞ’İN SEVGİLİSİ OLARAK ÜNLENEN ORTAĞI, CAN YURTSEVDİ’NİN RUMELİHİSARI’NDAKİ KEBAPÇILARINDA TACİZİN, ŞİDDETİN, ZOR KULANMANIN VE “ÖLÜM TEHDİT”LERİNİN HAVADA UÇUŞTUĞU BİR GECE YAŞANDI!.. NEYSEKİ EMNİYET OLAYA EL KOYDU VE BU REZALETE İMZA ATAN KEBAPÇININ, MURAT POLAT ADINDAKİ KAPI GÖREVLİSİ, POLİS TARAFINDAN ALINDI!.. ŞİMDİ GÖZLER SAVCILIKTA!.. ESKİDEN OLSA BU TİP OLAYLAR ÖRTBAS EDİLİRDİ AMA, SON DÖNEMDE MAFYAYA VE ÇETELERE GÖZ AÇTIRMAYAN SAVCILARIMIZIN DA EN KISA SÜREDE BOĞAZDAKİ BU REZALETE DUR DİYECEKLERİNDEN EMİNİM!.. SOSYETİK KEBAPÇIDA YAŞANAN REZİLLİĞİN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

Tarih 22 Nisan…

Dün gece…
Saat 23.30 suları…
Her Pazar akşamı gibi yine, “Kırmızı Halı”nın yayınının yapıldığı TNT Stüdyolarındayım.
Telefonum ısrarla çalıyor…
Arayan genç muhabirimiz Fatih Hazar…
Yayın esnasında telefon geldiği için, bir son dakika haberi olduğunu sanıyorum…
“Evet Fatih, yine hangi bombayı patlattın?.” diye soruyorum şakayla karışık…
“Evren Ağabey, sorma. Bu kez biz bomba olduk.” diyor Fatih telefonun diğer ucundan…
“Hayırdır, ne oldu diye soruyorum?..” başlıyor anlatmaya…
“Çağatay Ulusoy’la röportaj için Rumelihisarı’ndaki Günaydın Kebapçısı’nın önünde bekliyorduk. Kapıdaki, adının Murat Polat olduğunu öğrendiğim görevliye bunu söylediğimizde içeri girip çıktı. Çıldırmış gibiydi… Beni tehdit etti… Çağatay Ulusoy’un görüntülenmek istemediğini söyledi. Beni ite kaka zorla arabaya bindirdi… Çekim yaparsak kameraman arkadaşımla beni denize atacağını, dört tane leşi olduğunu ve bizi vuracağını söyledi.” diyor Fatih…
Sonrasında Fatih 155’i arıyor, tacize uğradığını ve ölüm tehditi aldığını söylüyor. Sonra Polisler geliyor. Bu arada Fatih’i itekleyen kapı görevlisi telefonla konuşuyor. Ve elindeki telefonu Fatih’e uzatarak: “Patronum seninle konuşmak istiyor.” diyor.
Bizim Fatih her şeye rağmen kibar çocuk… “Siz Kimsiniz?.” diye soruyor kebapçının patronu olduğu söylenen şahısa…
Hemen cevap geliyor telefonun diğer ucundan: “Geldiğimde kim olduğunu göstereceğim. Sakın oradan bir yere ayrılma. Sana sıkacağım!.” diyor…
Vay vay vayyyyy…
Sözde eşkiya şehrin göbeğine, Rumelihisarı’na inmiş de, bizim haberimiz yokmuş!
İstanbul boğazı, gazetecilere “ölüm” tehditi yağdıran kapı görevlileri ve sözde patronlarının istilasına uğramış da, biz bilmiyormuşuz!..
Günaydın isimli lüks kebapçı, kendisini mafya bozuntusu sanarak, çete kurduklarını ima eden  personeller çalıştırmaya başlamış da, biz duymamışız!..
Vay vay vaayyyyy…
Şaşırıyorum haliyle…
Çünkü Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan, her gün kanal kanal gezen ve et kesme tekniklerini öğreten eski bir kasap…
Rumelihisarı’ndaki ortağı da hemen her gün televizyonlarda sevgilisi Ceyda Ateş’le boy gösteren, Can Yurtsevdi adında biri..
Peki Fatih’e telefonda “Oraya geliyorum. Sana sıkacağım” diye tehdit eden ve kebapçının patronu olduğunu söyleyen kişi kim?
Cüneyt Asan mı?
Can Yurtsevdi mi?
Yoksa kimliği belirsiz, kendisini mafya zanneden, etrafa ölüm tehditleri savuran bir başka patron mu var?
Bu soruların cevabını hala alamadım.
Ancak olay yargıya intikal etti..
Yüce Türk Adaletine güvenimiz sonsuz…
Olayları dinledikten sonra Fatih’e, hemen en yakındaki Polis karakoluna giderek, şikayetçi olmasını ve ifade vermesini söylüyorum… Çünkü yaşanan hadise, bir çete olayı izlenimini veriyor.. O da hemen Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi’ne gidiyor,  olayların tamamını anlatıyor, ifade veriyor…  
Polis hemen olaya müdahale ediyor ve muhabirimiz Fatih Hazar’ı tehdit eden, şiddet uygulayan ve ölümle tehdit eden Murat Polat adındaki şahsın ifadesini alıyor…
Şimdi gözler savcılıkta!
Eskiden olsa bu tip olaylar örtbas edilirdi ama, son dönemde mafyaya ve çetelere göz açtırmayan savcılarımızın da en kısa sürede boğazdaki bu rezalete dur diyeceklerinden eminim!
Editör: TE Bilisim