Ablamın Özgür Aras'ın tarifleriyle hazırlanmış ve özel şişelerde sunulan seçkin kokteyllerinin eğlence sevenlerin vazgeçilmez tatları haline gelmesi İstanbul gece hayatındaki diğer mekanlarda taklitleriyle sunulmasına sebep oldu. Orijinallerini sadece Ablam da tadabileceğiniz ve formülleri Özgür Aras'a ait olan enfes kokteyller, eğlenceyi heryerde devam ettirmek isteyenler için de özel şişelerinde satışa sunuluyor.

BAŞKA YERDE YOK!

Özgür Aras'ın tavsiye ettiği mükemmel karışımı Aptal Sarışın, Ablam'ın en çok beğenilen kokteyllerinin başında geliyor. Tropik meyvelerin eşsiz tadıyla ilk anda bağımlılık yaratan ve isminin hakkını vererek gecelerin aranan içkisi haline gelen ŞıpSevdi bir çok mekanın bar menüsüne de ilham oldu. Farklı mekanların Ablamın menüsünü örnek aldıklarını söyleyen Özgür Aras Yaptıklarımızın taklit edilmesi güzel. Farklı ve akılda kalıcı bir şey yaptığımızın göstergesi oluyor diyor.

AKILDA KALICI, ENFES KOKTEYLLER ABLAMDA


Eğlencenin nabzını tutan Ablamın diğer özel kokteylleri ise Bodrumun mis kokulu mandalinalarının ateşli birleşimi Aptal Şarışın, çarpıcı bir tatla müziğe eşlik eden Limonata , gizemli Nagihan ve kırmızının şehvetli dokunuşu Ruj gibi eğlence anlayışına akılda kalıcı lezzetler katan müthiş kokteyller..

Salı'dan Cumartesi'ye haftanın 5 günü boyunca yerli ve yabancı şarkılar eşliğinde eğlenceli gecelerin yaşandığı Ablam, gece hayatında farklılık arayanlar için muhteşem bir seçenek olarak İstanbul gece hayatına yön vermeye devam edecek.
Editör: TE Bilisim