Moda dünyasının vitrini Markafoni, Markaport ile markanın yüzü Özge Ulusoy’u ağırlıyor. Markaport’un Sevgililer Günü özel koleksiyonu, “Venedik’te Aşk Başkadır” temalı Özge Ulusoy Valentine Collection, 29-31 Ocak tarihleri arasında sadece ve ilk defa markafoni.com’da!

Moda dünyasının vitrini Markafoni, temsil ettiği ünlü marka ile modaseverleri mutlu eden Markaport ile işbirliği yaparak romantik bir kampanyaya imza atıyor! Markaport’un Sevgililer Günü özel koleksiyonu, Özge Ulusoy Valentine Collection, 29-31 Ocak tarihleri arasında özel fiyat avantajlarıyla Markafoni üyeleriyle buluşuyor.
Venedik’te Aşk Başkadır” temalı özel koleksiyon için İstanbul’da bulunan Venedik Sarayı’nda çekim yapıldı. Görkemli sarayda yapılan çekimlerde, koleksiyona ait şık tasarımlarla objektiflere poz veren Özge Ulusoy, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Sevgililer Günü’nde Venedik romantizmini yaşamak için 29-31 Ocak tarihleri arasındaki bu kampanyayı kaçırmayın!
Markaport hakkında
Markaport.com, dünyadaki internet üzerindeki özel alışveriş sitelerinde satışı yapılan birçok global ve yerli markaların koleksiyonlarını internet üzerinden pazarlama ve satış faaliyetlerini yönetmektedir. İş ortakları ile çeşitli kampanyalar yaparak tüketicilerin beğenisine sunduğu 100’ün üzerinde tannmış markayı ve 100.000‘lerce ürünün tüketicilere en kaliteli ve hızlı sekilde ulaştırılmasını sağlamaktadır.
Editör: TE Bilisim