Emrah Karaduman'ın Bombarduman adlı proje albümünde yer alan ''En Güzel Yenilgim'' tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Aynı zamanda eş zamanlı olarak Youtube'da da yayınlanmaya başlanan şarkının klibi, görsel kalitesi ile müzik dünyasında sıra dışı bir rüzgar estirdi.

Ebru Yaşar'dan ''Çukur'' sürprizi...

Beste ve aranjesi Karaduman'a ait olan yeni şarkısına geçtiğimiz haftalarda Point Hotel'de Gülşen Aybaba yönetmenliğinde klip çeken Ebru Yaşar, teknik kadro ve ekipmanda da işini şansa bırakmadı. ''En Güzel Yenilgim''in klip setinde geçtiğimiz sezona damgasını vuran reyting rekortmeni Çukur dizisinin görüntü yönetmeni Tolga Kutluay ve ekibi ile çalışan Yaşar, kullanılacak teknik ekipmanların tamamını yurt dışından özel olarak getirtti. Ekipmanların yurt dışından geliş süreci nedeniyle üç kez ertelenen sette 45 kişilik bir teknik kadro çalıştı. Yaklaşık 25 saatte tamamlanan çekimlerdeki ışık şovu dolayısıyla zaman zaman zor anlarda yaşayan ünlü sanatçı, yoğun tempoya rağmen motivasyonunu bir an olsun kaybetmedi.

Şanslı bilekliğini hiç çıkarmadı...

Öte yandan performansı ve enerjisi ile olduğu kadar güzelliğiyle de bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ebru Yaşar, klibinde kendisine eşi tarafından doğum gününde hediye edilen ve şans getirdiğine inandığı pırlanta bilekliğini de bir an olsun kolundan çıkarmadı.

Editör: TE Bilisim