Konserin başında orkestranın ardından sahneye ünlü oyuncu Haki Bicici çıkarak, gecenin dekorunda yer alan telefon klübesine girdi. Ve ardından oyuncunun aradığı numara çalarken, Göksel elinde bir telefonla sahneye çıkarak yeni albümünden 'Acıyor' parçasıyla geceye başladı. Sahnede 'Aşkın Yalanmış', 'Firar', 'Sabır', 'Bende Bir Aşk Var(Yalnız Kuş)', 'Gidemiyorum', 'Bi Seni Konuşurum', 'Karar Verdim', 'Depresyondayım', 'Uzaktan', 'Uzun Uzun Yollar', 'Benden Geçti Aşk', 'İnanmam' ve 'Sevil Neşelen' gibi yeni ve eski birbirinden şarkılarını seslendiren sanatçı repertuarında ayrıca Sezen Aksu'nun unutulmaz parçası 'Kurşuni Renkler' ile 'Sevmek İçin Yaratılmış', 'Dudaklarında Arzu' gibi klasik parçalara da yer verdi. Bir ara eline gitarını alan sanatçı parçalara gitar çalarak eşlik etti.
'Kurşuni Renkler' parçasını seslendirdikten sonra 'Ben bu parçayı ilk söylediğimde 25 yaşındaydım, zaman çok çabuk geçiyor. 70'imde de bu parçayı söyleyeceğim herhalde.'' diyerek şarkıyı ne kadar sevdiğini dile getirdi. Ayrıca Göksel sahnede 'Bende Bir Aşk Var (Yalnız Kuş)' parçasından sonra seyircisine dönerek '' Ben yalnız değilim ki, sizler varsınız benimle.'' dedi.
Sahneye beyaz elbisesiyle çıkan Göksel ardından kırmızı ve bordo iki elbise daha giydi. Geceyi yine çok sevilen klasiklerden 'Senden Başka' şarkısı ile sonlandıran Göksel 'Hepinize çok teşekkürler, tekrar görüşmek üzere.' diyerek alkışlarla sahneden indi. Fakat Göksel'e doyamayan sevenleri 'Bir daha' tezahüratları ile sanatçıyı sahneye çağırdı. Yoğun ısrarı kırmayan Göksel ''Acıyor'', ''Bende Bir Aşk Var (Yalnız Kuş)'' ve ''Uzaktan'' parçaları ile bis yaptı.
Göksel sahnede hem çaldı, hem söyledi...


Pop müziğin hüzünlü sesi Göksel Kuruçeşme Arena'yı inletti...

Editör: TE Bilisim